Showbiz

I PATRIJARH VOLI SAŠU MATIĆA! “Dobre misli i pesma spajaju ljude”, kaže pevač

42views

Jedan od naših najpopularnijih pevača u regionu, Saša Matić uživao je na rođendanskoj zabavi koja je organizovala njegova prijateljica.

Na rođendanskoj večeri koju je organizovala poznata zagrebačka ugostiteljka, prisustvovao je i Njegova svetost patrijarh srpski Porfirije, koji dok je bio na mestu mitropolita zagrebačko-ljubljanskog često dolazio u restoran koji se nalazi u vlasništvu slavljenice, te je postao veliki prijatelj porodice.

ipiccy_image (12).jpg

Ovom prilikom patrijarh i muzička zvezda su iskoristili kako bi vreme proveli u razgovoru. Nakon što smo dobili fotografiju na kojoj su patrijarh i Matić, pozvali smo ga, te nam je ovim povodom izjavio:

-Sinoć smo bili na rođendanu naše zajedničke prijateljice i u divnom društvu i atmosferi proveli veče. Velika čast i zadovoljstvo mi je pripala da sa našim patrijarhom SPC gospodinom Porfirijem provedem nekoliko sati razgovora, takođe mi je drago što voli moje pesme – izjavio je ovim povodom Matić. Zanimljivo je da su se na slavlju našli gosti sa čitavog Balkana, tako su iz Srbije bili patrijarh Porfirije i Matić, potom nekoliko ljudi iz Albanije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, kao i Hrvatske i Slovenije. Svi gosti uživali su u lepoj atmosferi tokom čitave večeri. Smenjivao se red razgovora, red dobre muzike, a ono oko čega su se svi složili jeste da pesma, dobre misli i lepo raspoloženje spaja sve dobre ljude bez obzira odakle oni bili.

Sa druge strane, pevač već mesecima u tajnosti radi na novom albumu koji uskoro planira da predstavi javnosti, a povod je 20 godina muzičke karijere. Osim toga, njegovu publiku širom sveta obradovaće jednim duetom sa svojom koleginicom.