Showbiz

“I SLEP NEKAD PROGLEDA” Nova pesma EVOLUTION BENDA udara pravo u srce (VIDEO)

225views
Dugo su najavljivali novu pesmu koju je napisao hitmejker Goran Ratković Rale, a sada je “Evolution bend” konačno obradovao publiku i to novim spotom za baladu pod nazivom “Vojnik”. 

vojnik evolution.jpg

Novi spot od juče se nalazi na Grandovom Jutjub kanalu, a ekipa popularnog sastava ne krije uzbuđenje zbog novog muzičkog projekta u koji su uložili veliki trud i energiju.

“Strpljivo smo radili na novoj baladi i jedva smo čekali da prođe pandemije kako bismo je predstavili publici. Moram da priznam da smo svi iz benda bili pomalo nestrpljivi da čujemo i vidimo reakciju publike jer je reč o veoma emotivnoj numeri koja je sve nas još na prvom slušanju oduševila i, priznajem, i pogodila. Nekako se sve poklopilo, prvo magična muzika Gorana Ratkovića Raleta i emotivni stihovi Branislava Glušca i Radenka Mitrovića učinili su da se svi iz benda pronađemo u pesmi Vojnik, a nadamo se da će tako biti i sa publikom. Zaista smo uložili veliki trud u novi singl, a potrudili smo se da i spotom, koji je snimljen pod rediteljskom palicom mladog Dušana Šljivića, dočaramo ljubav koja je opevana u ovoj pesmi”, kaže frontmen benda Mihailo Antunović i dodaje da veruje da će njihova balada pronaći put do publike.

evolution bend.jpg

Poslušajte kako zvuči “Vojnik”.