Showbiz

INDY se oglasila iz bolnice i priznala da ima samo jednu želju!

224views

“Volimo ljude dok su živi, a ne samo kad su na korak do smrti!”

Pevačica Indira Aradinović Indy već više od mesec dana vodi bitku za život i zdravlje. Njeno zdravstveno stanje se zakomplikovalo posle operacije smanjivanja želuca, a posle toga pevačica je u više navrata hospitalizovana i operisana. Danas se ona oglasila iz bolnice, najpre je pokazala kakve su posledice operacija i braunila samo na njenim rukama, priznala da ima samo jednu želju, pa poslala potresnu poruku.

viber_image_2020-04-12_15-36-01.jpg

– Imam 33 godine. Danas je 33. dan od moje prve operacije i od mog mučnog ležanja u tri bolnice zaredom. Imam samo jednu želju. Da sutra odem kući i budem sa mojom majkom i nastavimo karantin. Hvala vama ljudi dobrog srca na neizmernoj ljubavi, toplini, zagrljaja i milotve i reči koje mi šaljite. Jer ovo je dokaz da ljubav i dalje postoji među surovim svetom i surovim ljudima. Volite se i bez posebne potrebe, nasmejte se prolazniku na ulici, grlite svoje drage osobe bez povoda onako onako jako i bez stida, hranite ih voćem, obasipajte pažnjom jer ljude koje volimo treba da negujemo dok su živi, a ne kad su korak od smrti. Ljubav pobeđuje! – napisala je ona.

viber_image_2020-04-12_15-36-04.jpg

Brojne javne ličnosti poslale su Indiri poruke podrške, kako lično, tako i na društvenim mrežama. A mi se nadamo da će pevačica dobiti i ovu tešku bitku i već sutra biti kod kuće sa najmilijima.

 

1 Comment

Comments are closed.