Paparazzo

INTERVJU SA POBJEDNICIMA Lenče i dalje euforična, Bejhan slavi pjevajući (VIDEO)

285views

Totalna dominacija takmičara iz Makedonije bila je u finalnoj noći šoua “Nikad nije kasno” u kojoj su trijumfovali Lenče Kukić i Bejhan Ramov. Po prvi put u istoriji takmičenja grandioznih veterana dvostruku pobjedu odnijela je šarmantna takmičarka iz Strumice.

“Uzbuđena sam još uvijek, ovo je prvi put da budem na tronu. Radujem se od srca, a znam da će moja Strumica slaviti sa mnom”, euforično je izjavila pobjednica stručnog žirija i Fejsbuk glasanja.

Raspevani zidar Bejhan je u finalu ostvario svoj san da na velikoj sceni pjeva pred muzičkim velikanima, koji su bili u žiriju, a najsrećniji je što je imao priliku da u takmičenju upozna svog idola Šerifa Konjevića.

“Najponosniji sam na 12 bodova koje sam dobio od Šerifa, jer mnogo ga volim. Svi u Bitolju biće oduševljeni što pobjedio, a to je za mene najveća nagrada”, rekao je sa osmijehom pobjednik SMS glasanja.

A šta je Bejhana najviše iznanadilo u samom završetku takmičenja, o čemu sada mašta Lenče i kakvi su im dalji planovi, saznajte u ekskluzivnom intervjuu u nastavku.

Izvor: Grand.Online