Paparazzo

IVA GRGURIĆ SMUVALA BEOGRADSKOG BIZNISMENA! Starleta u vezi s naslednikom IMPERIJE! (FOTO)

146views

Svaka ČAST!

Starleta Iva Grgurić uplovila je u novu ljubavnu vezu s jednim Nemanjom, sinom poznatog beogradskog biznismena, koji je svoj posao raširio i van granica Srbije.

Bivša rijaliti učesnica u poslednje vreme izbegava da pokazuje svoje partnere i da govori o svom emotivnom statusu, ali je poznato da voli pažnju, raskalašan život i skupe poklone, koje ovaj muškarac sigurno može da joj priušti.

Iva Grgurić
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Vredan dečko

Nemanja je iz Beograda i radi u porodničnoj firmi na Novom Beogradu. Izvor blizak paru je za Kurir ispričao da se radi o vrednom i normalnom dečku, koji će zajedno s bratom Predragom naslediti biznis. Nemanja je, kaže naš izvor, veoma vredan. Iako ima mogućnost da uživa u novcu koji porodična firma zarađuje, on ipak svakog jutra ode na posao i bude tamo do uveče, radi barabar s radnicima.

Nemanja Petošević, Iva Grgurić
FOTO: PRINTSCREEN

Otac ovog mladog biznismena je vlasnik najveće i jedne od najboljih auto-perionica u Beogradu, imaju i rentakar centar, kao i kafić, u kojem povremeno organizuju žurke. Izuzetno su bogati, objašnjava naš sagovornik, koji nam je otkrio da je sedište njihove firme u Luksemburgu, a da posluju širom Evrope.

Pozvali smo Ivu dam prokomentariše naša saznanja.

Iva Grgurić
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Bez komentara

– Ne želim da komentarišem ništa u vezi s tom temom – kratka je bila Grgurićeva, koja nije porekla da je u emotivnom odnosu s Nemanjom.

Foto: Instagram / Izvor: Kurir