Showbiz

Ivana Šašić OPLELA po učesnicima rijalitija!

42views
Pevačica Ivana Šašić nedavno je bila u rijalitiju, a poznato je da taj format iz ljudi često izvlači loše stvari, a mnogi su svoje karijere zapečatili skandalima iz istog.

Ona je gostujući u emisiji “Grand Magazin” ispričala kako je to sve jedna psihološka igra kao i da sada ne prepoznaje ljude sa kojima je tamo bila.

– Drugačije je kada gledate iz ugla malih ekrana, mnogi pokušavaju da se foliraju ali posle nekog vremena pokažu pravo lice jer je takvo okruženje– objasnila je Ivana.

ivanasasic.jpg

Mnoge ličnosti u rijaliti ulaze da bi se proslavile, a neretko se služe i skandalima kako bi se domogli popularnosti. Pevačica ističe da su njoj zamerali što često govori o svojoj porodici ali i da ona nije imala potrebe da pravi od sebe nešto što nije zato što ima svoje zanimanje, a oni koji nemaju služe se raznim sredstvima kako bi ostvarili cilj.

– Ja sam već 27 godina u poslu i znam ko sam, a oni koji nemaju profesiju moraju nešto da naprave…Ako se dobro osramotiš postaješ popularniji–  iskrena je bila pevačica.

Foto: Instagram

Leave a Response