Lifestyle

IZBOR NAKITA OTKRIVA KARAKTER: Dijamanti, biseri, skromni ili upadljivi komadi

1.2kviews

Modni detalj je ulaznica za pažnju, primijećenost, privlačenje simpatija ili neprihvatanje.

Izbor nakita nije pošteđen ovog usuda i privilegije. Stručnjaci kažu da je baš on parametar kojim se mnogi rukovode kada procjenjuju druge, jer nije svejedno da li se kitite dijamantima, bižuterijom, biserima, niti da li birate unikatne ili uobičajene modele. Istraživanja pokazuju da ono što stavite na sebe otkriva i vaš karakter i navike.

Upečatljivi komadi

Ukoliko najčešće kupujete veliki nakit u jarkim bojama, koji upada u oči, znači da ste jaka osoba. Dominantni ste i želite da budete u centru pažnje, što vam i polazi za rukom. Imate dovoljno samopouzdanja da sve to iznesete.

Neupadljivi primjerci

Ako uvijek nosite minijaturne minđuše ili lančić koji se tek nazire koliko je tanak, skromni ste i povučeni. Ne volite da se izdvajate niti da vas drugi posmatraju.

Biseri

Ako je ovo vaš prvi izbor, onda ste klasični tip, ponekad i konzervativni. Uz njih se vezuju otmjenost i sofisticiranost.

Unikati

Moderne djevojke najviše vole ručno rađene i originalne komade, jer se žele izdvojiti iz mase. Igraju na kartu posebnosti, ali im za to treba i dobar budžet.
Izvor: CDM