Showbiz

“Ja sam srpska Lolita” – Milijanu Bogdanović roditelji vodili psihologu

232views

Milijana Bogdanović je idalje zakonita supruga Milojka Božića, starijeg od njega pedeset godina. Aktuelna učesnica ”Parova” kaže da ne bi mogla biti sa vršnjakom, jer je mlađi muškarci uopšte ne zanimaju. Ona sebe smatra srpskom Lolitom.

Ja sam srpska Lolita! Otkad znam za sebe, zavodim starije muškarce. Ne smeta mi ni kad je razlika između nas 50 godina. Roditelji su me zbog toga slali kod psihijatra, ali ništa nije pomoglo. Jednostavno me privlače! Nikad ne bih bila sa svojim vršnjakom” – rekla je ljepotica iz Pilatovića.

Podsjetimo, Milijana je najavila razvod od Milojka Božića i brak sa Nemanjom Stamatovićem Žapcem, pa napravila lom!

Ona međutim, kako se navodi, nije sigurna da će njen ljubavnik, koji je napustio rijaliti u kom su se smuvali, održati obećanje i ostaviti ženu zbog nje. Zbog toga mu je već našla rezervu – dedu od 70 godina iz Lučana.

Ukoliko me Nemanja ne sačeka napolju, ili ipak riješi da ostane sa ženom, naći ću trećeg! Ima jedan gospodin od 70 godina iz Lučana koga uhodim šest godina. Mnogo mi se sviđa. On je direktor banke u penziji, razveden je i živi sam. Možda me privlači i zato što neće da bude sa mnom. Jednom sam bila pripita, pa sam ga poljubila na blic. Rekao mi je da sam previše mlada i da bi mu se svi smijali kako je našao dijete. Čak sam mu predlagala da se viđamo tajno, ali ni to nije htio. Možda se predomisli” – rekla je Božićka.

Planiram da u 2020. godini kupim sebi stan! U njega ću uložiti sav novac koji zaradim u rijalitiju. Ne želim više da zavisim od muškaraca. Ako ne budem sa Žapcem, barem ću imati svoj dom, pa ću onda nastaviti da uhodim gospodina iz Lučana u koga sam i dalje zaljubljena” – istakla je Milijana.