Nightlife

Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije na trap spektakl Šubićevac live u Šibeniku!

87views

Jala, Buba i Hiljson Mandela 20. srpnja zajedno na sceni stadiona Šubićevac

 

„Ekipa, veliki pozdrav od Jale, gledamo se 20.7. u Šibeniku! Ljubi vas brat. Vodim vam i Coru“, poručio je Jala Brat brojnim fanovima iz Dalmacije ususret velikom koncertu  u Šibeniku na festivalu Šubićevac live na kojem će mu se na stadionu Šubićevac pridružiti Buba Corelli i Hiljson Mandela.

HNK Šibenik ovog ljeta otvara novu glazbenu priču u Šibeniku s festivalom Šubićevac live koji se održava na stadionu Šubićevac, a na kojem će 6. srpnja pjevati Tony i Nina, 20. srpnja Jala Brat, Buba Corelli i Hiljson Mandela, a  a za spektakularnu festivalsku završnicu 23. kolovoza pobrinut će se Voyage, Nucci, 2x Šihta i Podočnjaci.

Na drugom festivalskom koncertu očekuje se prava trap ludnica i dolazak fanova iz svih dijelova Dalmacije, ali i drugih hrvatskih gradova. Ovaj popularni dvojac posljednjih godina vrlo ozbiljno trese i balkansku i hrvatsku trap scenu. Jala i Buba već dugo su sa svojim originalnim i ekstravagantnim glazbenim uratcima vladari You Tube trendinga,  a na billboardovoj Croatia Songs ljestvici najslušanije glazbe u Hrvatskoj su sveprisutni već posljednje dvije godine. Trap i hip-hop lideri Jala Brat i Buba Corelli sa svojim su hitovima  postali simbol glazbenog ukusa cijele jedne generacije,  pa ne sumnjamo da će dobro protresti scenu stadiona Šubićevac.

Ulaznice za sve koncerte festivala Šubićevac live u prodaji se mogu pronaći u sustavu Eventim.hr i na svim prodajnim mjestima u mreži Eventima, a za prvi od dva trap spektakla s Jala Bratom, Bubom Corellijem i Hiljsonom Mandelom na direktnom linku:

https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/subicevac-live-sibenik-stadion-1422424/performance.html