Paparazzo

Jelena Prole rasturila brak: „Njegova žena je ostavila prsten, okrenula se i otišla“

403views

Nesvakidašnja situacija dogodila se na nastupu finalistkinje „Zvezda Granda“ Jelene Prole kada je zbog nje jedna žena ostavila muža.

Jelena kaže da je to za nju najstresnija situacija koja joj se dogodila u karijeri i istakla da još uvijek ne može da vjeruje da se tako nešto dogodilo baš zbog nje.

jelena prole

U razgovoru za Grand opisala je situaciju koja se dogodila kada je sa bendom nastupala na jednoj svadbi.

-Svašta se tu dešavalo, uglavnom na velikim proslavama, svadbama. Jedan dečko se zakačio za mene, bio je oženjen, sve vreme se motao tu oko mene. Ja sam uvijek fina, nasmijana, pokušavam da izbjegnem tu situaciju, dok na kraju nije došla njegova žena i ostavila prsten ispred njega – ispričala je Jelena za Grand.

jelena prole razvela brak

Ni sama nije mogla da vjeruje šta se dogodilo pred njenim očima, pa i danas kaže da će joj taj događaj ostati urezan u sjećanju do kraja života.

-On čovjek onako stoji ispred mene, ja sam bila u šoku. On se sve vrijeme vrtio oko mene, ona je dolazila, smarala ga i govorila da prestane, da idu kući. Na kraju je došla i ostavila prsten, okrenula se i otišla. To je za mene bio najveći šok – rekla je ona.

 

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A. Milinković/Grand.online