Paparazzo

Jelena Tomašević pronašla idealan beg od stresa i otkrila: “Željna sam posla” (VIDEO)

56views
Pevačica Jelena Tomašević pobegla je iz Beograda i to u Vrnjačku Banju kako bi prisustvovala otvaranju novog hotela. Pred našim kamerama priznala je da obožava da dođe u popularnu banju i da uživa u svim blagodetima, počev od čistog vazduha i izvorske vode. 
Kako kaže, ovde je odavno pronašla svoju oazu mira i savršen bed od stresa i obaveza, a čuvena banja budi joj i posebne emocije.Jelena Tomasevic.png

– Svakako me vezuju divne uspomene za Vrnjačku banju, ovde sam imala i koncert pre sedam, osam godina. Bilo bi divno da se to ponovo desi – rekla je Jelena za Grand Online i dodala da se nada da će se uskoro sve vratiti u normalu.

Iako je situacija sa koronom dodatno usporila njen koncertni tempo, ističe da mora da ide dalje, te planira da svoju publiku uskoro obraduje i albumom.

 Biće divnih balada i pesama za igranje. Već u junu idem u Skoplje, pa u julu u Prijedor, nadam se da će uskoro biti još koncerata, da će se uskoro sve vratiti u normalu. Svi smo željni posla, mi pevači naročito, jedna čekamo da se vratimo našem poslu – istakla je ona u razgovoru koji možete da vidite u videu ispod.

Izvor: Grand online

1 Comment

Comments are closed.