Paparazzo

Još ’90-tih je radila ono što sad čine njene mlađe koleginice! Pozirala je veoma provokativno, a evo kako danas izgleda

243views

Kada se ’90- tih pojavila na muzičkom nebu, Andrijana Anči Dabetić bila je spremna na sve ili ništa! Zato je često bila sklona promjenama, nevjerovatnim transformacijama, samo kako bi bila zapažena. I uspjevalo joj je!

Od zanosne crvenokose je olako postajala opasna crnka ili plavuša sa kratkom kosom, ali i atraktivna plavuša sa dugom kosom, koja je savršeno izvajanim tijelom privlačila veliku pažnju.

 

View this post on Instagram

 

🔙🔙🔙

A post shared by Andrijana Anči Dabetić (@andrijanadabetic_official) on

Znala je da pozira provokativno i to samo sa tračicom oko grudi, ili rukom svrivajući obline i svaki put joj je polazilo za rukom da bude zapažena i iskritikovana.

I dok su muškarci uzdisali za njom, žene su je često osuđivala da je pretjerala. Ipak, njoj je najvažnije bilo da skrene pažnju i da što veći broj ljudi dođe na njene nastupe. I to joj je polazilo za rukom.

Tamo gdje je ona pjevala, tražila se karta više, a publika je na njene svirke  često dolazila samo da vidi kako će se obući jer je svaki put znala da iznenadi.

Ponekad se oblačila provokativno i za nastupe, a ponekad svedeno, bukvalno zakopčana do grla, na razočarenje muškog dela, a na oduševljenje žena koje su sa muževima dolazile u kafanu.

Ipak, koliko god da je svojim tijelom privlačila pažnju, Anči je priznala da nikada ništa nije radila na njemu, kao i da se nikad ne bi podvrgla nekoj plastičnoj operaciji.

“Silikoni ne pjevaju”, glasi jedna od njenih izjava koja je ranijih godina uzburkla javnost.

Nedavno je gostujući u emisiji “Grand magazin” na Grand televiziji, voditeljka istakla da je Anči bila preteča svega što se danas dešava na estradi, što je pjevačica i potvrdila.

“Sve to ide s godinama. Bila je to mladost – ludost”, prisjetila se pjevačica u emisiji.

Pogledajte kako danas izgleda.

 

View this post on Instagram

 

Vesele boje na radost! 💛 od vaše Anči! #AndrijanaDabetic

A post shared by Andrijana Anči Dabetić (@andrijanadabetic_official) on

Leave a Response