Paparazzo

Kaća Grujić u detinjstvu KRALA KUKURUZ: Pevačica se prisetila detinjstva i odnosa se sestrom! (FOTO)

30views
Kaća Grujić se u intervjuu za emisiju Premijera prisetila svog detinjstva, nestašluka koje je pravila kao i odnosa svojom porodicom.

,,Detinjstvo sam provela u Kolašinu, Trsteniku i na Goču kod bake i deke. Tamo ima puno livada… ja uletim u njivu i pokradem po dva, tri kukuruza” kaže pevačica i pavi osvrt na odnos sa sestrom kada su bile male.

108139493_286164589271825_5373056416087467681_n.jpg

,,Moja sestra je starija od mene 5 godina, bila sam nestašna, ali sam je uvek imitirala, sve isto što ona radi, što je nju užasno nerviralo. Nikad u životu me nije vodila u grad. Kad sam odrasla, počela je da me izvodi” kaže Katarina, koja danas ima sjajan odnos sa sestrom.

Priznaje da od cele porodice najviše voli Lava, sestrinog sina, pa otkriva da je porodica za nju svetinja: ,,Volim Lava najviše na svetu, deca su nešto najlepše. Drago mi je što sam ja najsrećnija tetka na svetu. Ja ne mogu samo bez porodice, to je nešto najsvetije, to je jedini prijatelj u životu. Da, nisam imala podršku od oca i majke kad sam počinjala da se bavim ovim poslom, bilo je predrasuda, moj tata nije podnosio što ljudi tako pričaju, a danas sam to što jesam zahvaljujući njima” završava priču Grujićeva.

Leave a Response