Horoskop

Kakav partner pristaje vašem horoskopskom znaku?

Svaki horoskopski znak očekuje da njegov partner ima određene kvalitete, pa evo što se traži od suprotnog pola…

Foto: Promo

 

Ovnu treba partner koji je avanturističkog duha, uživa u izlascima i fizičkim aktivnostima od vežbanja do vožnje biciklom i, najvažnije, koji će mu dozvoliti da bude vođa u vezi.

Bik želi strastvene, romantične i senzualne partnere koji znaju i žele da cene finansijsku sigurnost u životu.

Blizancima treba osoba koja je društvena, spontana i fleksibilna da može izdržati njihovu nepouzdanost, ali može i uživati u zanimljivim razgovorima i druženjima.

Rak će u partneru potražiti osobu koja ceni dom i porodicu, pažljivu i brižnu koja će znati da uradi sve da se Rak oseća sigurno i prihvaćeno.

Lavu treba partner koji mu je istovremeno i najbolji prijatelj, iskreno ga obožava, ali uz to treba biti i vedra, vesela i razigrana osoba.

Devica želi osobu koja će joj uliti veru u život, pomoći joj da ne bude previše stroga prema sebi i koja će dozvoliti da joj bolje organizuje život.

Vagi je baš potrebna osoba kojoj je veza na prvom mestu, zna da se nosi s njenim čestim promenama raspoloženja, a uz to je dinamična i uvek spremna za akciju.

Škorpija će se skrasiti uz osobu koja joj može pomoći da kontroliše svoje snažne emocije, pouzdana je i može se na nju uvek osloniti, ali uz to mora imati snažan seksualni nagon.

Strelac jednostavno procveta uz osobu koja želi da nauči što više, ima široke poglede na svet i prateću fleksibilnost, a mora biti spontana i slobodnog duha.

Jarac preferira osobe koje mu pomažu da bude optimističniji i usmeren na svetliju stranu života, pažljive i brižne koje mu mogu obezbediti udoban i harmoničan porodični život.

Vodolija mora imati osobu koja donosi toplinu i strast u život, ne pokušava da ga promeni ili kontroliše i voli njegovu jedinstvenu individualnost.

Ribe traže osobe koje vredno rade i ne zanimaju ih trivijalnosti, praktične i sposobne koji će znati da cene njihovu osećajnu i brižnu prirodu.