Horoskop

KAKO DA RASKINETE SA DAMOM PO ZODIJAKU

300views

OVAN

Teško da ćete uspeti da se raziđete sa ovom damom s pričom da ostanete prijatelji. Ako vas voli, neće vas pustiti. Zna biti izuzetno nedokazana, sujetna, ponekad   agresivna i ratoborna kako bi zadržala muškarca kog voli. Ukoliko prekidate vezu onda je najbezbolnije i za nju i za vas da to učinite onako na prečac,  da se izgubite iz njenog vidokruga, da izbegavate njene puteve. Kod nje najviše važi ona izreka što dalje od očiju dalje je i od srca. A ukoliko joj niste predstavljali ništa više od jedne strasne avanture, nestaće kako je i došala u vaš život.

BIK

Žena Bik žudi da joj ljubav bude istom merom uzvraćena. Sa njom nema igre ako rešite da je osvojite. Iako miroljubiva, veoma je žestoka ako ustanovi da ste je lagali ili poigravali sa njenim očekivanjima. S toga s početka dobro razmislite sa kakvim namerma pristupate ovoj šarmantnoj i ozbiljnoj dami. Nastupite što iskrenije, kako se ne bi suočili sa posledicama, jer vam se nikada više neće vratiti.

BLIZANCI

Žena Blizanac je ko lepršavi devojčurak kad se zaljubi. Ako vam je nekim slučajem dosadila ova lutka, gnjaviće vas raznim pitanjima i potpitanjima svakodnevno. Igrajte toplo-hladno, ako ste odlučili da raskinete s njom. Njene emocije su usko povezane sa razumom, pa će s vremenom sve više i sama naginjati  ka tome da vam kaže zbogom. Izazovite je do tog momenta, koji joj negde veoma znači, jer ne voli da bude ostavljena.

RAK

Rakovi su izuzetno jaki kada se zaljube. Ako ste imuni na njene sanjive oči pune suza izvolite recite joj zbogom, ali će vas ta reka ubrzo stići i vratiti na početak. Sa njom je ljubav plima i oseka, samim tim i raskid, koji će trajati danima mesecima pa i godinama. Ukoliko ste stvarno rešili da napustite ovu magičnu damu, majku i domaćicu, učinite to na krajnje džentlmenski način. Vaš hladan i nezainteresovan stav kod nje će isprovocirati nezadovoljstvo i gnušanje i ubrzo ćete čuti„zbogom“.
LAV

Sa damom Lavicom nema šale kad je u pitanju ljubav. Ispred njenih šapa teško  da ćete uteći, ako ste  partner po njenim merilima. Ali kad ma koliko pokazujete drskost, prostotu, sramoti te je  pred svetom gazeći njeno dostojanstveno, stegnuće srce i najuriti vas istog časa.  Iako se u ljubavnoj džungli savršeno ne snalazi preusmeriće ljubav na decu ukoliko ih ima, ili na neka druga interesovanja. Lavici može da se dogodi i poneka avantura, ali njena suštinska priroda  je da nađe čoveka svog života i da zasnuje porodicu, za koju će se boriti  baš kao lavica.

DEVICA

Sa Devicom potrebno vam je dobro uputstvo, i kad je razilaženje u pitanju. Ispod njene stidljivosti i skromnosti krije se prepotentna dama, koja zna itekako biti lukava i prepredena. Ukoliko ste njen tip muškarca, pametan, pedantan, tačan, duhovit, poslužiće se svim svojim veštinama da vas zadrži. Obično u tome uspeva.   Zato ako ste zaista rešeni da raskinete sa ovom prefriganom damom moraćete sa se poslužiti njenim oružjem . Budite sve ono što ona u dubini duše prezire i omalovažava, unesite nemir, nered i lenjost u njen programiran život i ona će sama otići.

VAGA
Vaga se teško odlučuje na raskid, sve dok dobro ne odmeri da li do toga stvarno mora doći. Ona ne voli da bude sama i uvek se nada da će se vaš odnos izgladiti i  da ćete sami uvideti grešeke i shvatiti  koliko vam znači, koliko je jedinstvena i ne zamenljiva. Ako ste zaista rešeni da je napustite radite to na miran i razuman način jer njima svaki prekid  narušava ravnotežu, izazivajući strah, strepnju i nemir. Vulgarnost, sitničavost , neurednost i prevare je izbezumljuju i eto načina da sa njom raskinete brže nego ste mislili.

ŠKORPIJA

Škorija dama je izuzetno intuitivna i naslutiće veoma brzo ukoliko želite da raskinete sa njom. Kako je intezivnih emocija i veoma dostojanstvena uradiće sve da vas zadrži jer ne podnosi da bude ostavljena. Obožava borbu, sa tragičnim momentima. Priuštite joj dramu u tri čina, svo to zadovoljstvo i raskid će ići tim sledom. Mada i kada raskine s vremena na vreme će vas proganjati kao detektiv i još zadugo ne dati mira.

STRELAC

U koliko ste na margini razlaza sa ovom zanimljivom damom, ne okolišajte s istinom već  je sručite pred njene noge, ma kakva bila. Ona će pokušati da razume i da spremno prva nestane iz vašeg života, usput praveći od sebe emocionalnu žrtvu razočarenja. Povući će se na neko vreme, potom se pojaviti sasvim iznenada da se još koji put uveri da li ste zaista taj rastanak želeli ili je to bio samo jedan riskantan trenutak vaše uzbudljive veze. Kad se sasvim uveri, tek kad je u potpunosti sigurna da vašoj vezi nema spasa i popravnih ispita, nestaće zauvek iz vašeg života.

JARAC

Dama Jarac ozbiljnoj vezi pristupa veoma iskreno i postojano. Teško prihvata raskid jer joj nanosi dosta bola i patnje, te s toga će uporno raditi na kvalitetu vašeg odnosa i njenog očuvanja. I ako se dogodi prevara na nju će gledati kroz prste, mada negde duboko ubeležiće je kao valjan argument ukoliko poželi da vas sutra napusti ili pak vi nju. Na ruganje nije imuna, iako savršeno zna svoje kvalitete.  Ako ste sigurni da želite da je napustite kritikujte njenu porodicu, poreklo, način na koji odgaja decu, izbegavajte obaveze i napusti će vas zauvek, bez problema.

VODOLIJA

Sa damom Vodolijom  i raskid je nekako lakši i ležerniji, bez velikih trauma.  Prijateljski će vam prušiti ruku i poželeti sve najlepše u budućoj ljubavnoj vezi Predlažuće vam da ostanete u dobrim odnosima , jer ne voli da nikom nanosi patnju i bol. Ukoliko dođe do naglog raskida, razlog može biti uplitanje u njene tajnovite prostore života, i ljude sa kojima se druži. Alergična je na špijuniranje i svaku vrstu agresije i pretnje. Tada, bez sumnje munjevito će vam pružiti raskid, okrenuti leđa zauvek i nestati iz vašeg života zauvek.

RIBE

Sa damom Ribom raskid je prilično ukoliko ste je emotivno pridobili. Njeno bezrezervno davanje i požrtvovanje je opšte poznato kada je ljubav u pitanju i teško da će se odreći svoje voljene osobe na prečac, drsko. U stanju je da trpi što-šta kako bi vas iznova osvojila i pridobila vaše poverenje i ljubav. Ukoliko ste stvarno rešeni da raskinete sa ovom ljupkom sanjalicom potrudite se da pogodite momenat njene trezvenosti i saopštite joj krajnje iskreno. Neko vreme će patiti ali će s vremenom prihvati raskid.

15 Comments

Comments are closed.