Lifestyle

Kako danas žive najpoznatije partijanerice svih vremena?

1.7kviews
Početkom 2000-ih one su bile ono što su danas sestre Kardashian. Zapravo, da nije bilo Paris Hilton, ni Kim ne bi bila slavna jer ju je javnost prvi put upoznala kao osobnu asistenticu bogate nasljednice. Onda je procurila snimka seksa, Paris i njena prijateljica Nicole Richie pale su u drugi plan, a sve ostalo je prošlost.

No ove sedmice dvije najpoznatije partijanerice i reality zvijezde s početka milenija ponovno su viđene u zajedničkom izlasku i taj će vas prizor odmah vratiti u 2004. godinu.

– Volim te, Nicole Richie. Nitko me ne može nasmijati kao ti -,napisala je Paris u opisu Instagram fotke njihovog ponovnog susreta, uz hešteg #SimpleLife, što je naziv njihovog realityja koji se snimao od 2003. do 2007. godine. Paris je zatim podijelila i kratak throwback videoisječak iz realityja, prenosi Index.

Nicole je i svojim outfitom odala počast početku milenija. Iako je tada nosila njihove plišane trenerke, za ovu prigodu odabrala je ružičastu cvjetnu haljinu svog omiljenog brenda iz ranih 2000-ih: Juicy Couture.

Hilton je, pak, nosila glamuroznu crnu haljinu dizajnera Philippa Pleina s dubokim dekolteom i visokim prorezom na nozi, a moramo primijetiti da je stil obiju prijateljica s godinama postao puno bolji.