Lifestyle

Kako se ponaša muškarac koji zaista voli ženu

190views

Većina nas ide na spojeve, jer pokušavamo pronaći onu pravu, istinsku ljubav. Ako ste žena koja je počela izlaziti s novim dečkom, vjerojatno se nadate da postoje neki neosporni znakovi da se muškarac zaljubljuje u vas. Znate kako se osjećate i želite znati kako se osjeća druga strana, jer zadnje što vam treba je ulagati svoje vrijeme ili riskirati biti povrijeđeni ako ne osjećate isto jedno prema drugom.

Zbog toga tražite znakove, a neki su zaista očigledni: on je brižan prema vama, održava kontakt očima, provodi vrijeme s vama. Čak se možda i ne ustručava to reći.

Međutim, postoji i druga strana zaljubljivanja koja nije uvijek lako uočljiva, jer se ponekad zastrašujuće s njom suočiti i priznati je.

Znajte ovo: emocija snažna poput ljubavi uvijek će pronaći način izraziti se. Uvijek će pronaći put do površine. Ako se pitate voli li vas muškarac, obratite pažnju – postoje znakovi ljubavi koji se mogu pojaviti, a ovo su tri najčešća, piše Your Tango.

On se divi vašoj jedinstvenosti

Ova faza primjetna je i tijekom medenog mjeseca. Hemijske reakcije izazvane našim umom onemogućavaju nam pravilno rasuđivati i zbog njih vidimo samo ono najbolje u našem partneru. Tada nam se sviđa sve – njegove čudne strane, mane, a čak i njegovo hrkanje nam zvuči kao simfonija.

Kada se muškarac zaljubi u vas, bezuvjetno prihvaća vaše mane. Doživljavat će na fascinantan način čak i stvari zbog kojih se osjećate nesigurno. Potiče vas prihvatiti sebe i aktivno se pokušava vezati. To može učiniti tako što će preuzeti neke vaše hobije ili zanimanja. Počet će vas vidjeti onako kako možda ni vi sebe nikada niste vidjeli.

Emocionalna krhkost

Kada je s vama, može biti pod stresom ili previše osjetljiv. I nespretan, ljubomoran ili paranoičan da ćete ga napustiti. To ne znači da vi radite nešto pogrešno, već da se on bori regulirati svoje emocije.

Nisu svi muškarci podložni ovakvim reakcijama, ali mnogi jesu. To je posebno uočljivo kod muškaraca koji imaju nešto niže samopoštovanje ili samopouzdanje od prosječnog. To ih tjera preispitati svoju vrijednost i pitaju se zašto je djevojka poput vas s dečkom kao što je on.

Duboka povezanost

Naravno, ljubav podrazumijeva i duboku povezanost. To znači da će vam omogućiti upoznati mnoge strane i događaje vezane za njegov život, ali i potruditi se da postanete dio njega.

Možda će vas upoznati i sa svojim prijateljima i kolegama ili sa svojom obitelji. Upoznat će vas s aktivnostima i strastima koje su njemu zanimljive i može se dogoditi da vas pita da mu se pridružite. Možda će vas odvesti na sportsku manifestaciju ili vas pitati za neki kladioničarski savjet. Muškarci žele integrirati ženu u svoj život kada vide potencijal za dugoročnu vezu.

Imajući sve ovo na umu, treba obratiti pažnju na još dva važna elementa.

Kada muškarac zaista vidi u vama ženu za sebe, usredotočuje se na vas, ugađa vam bez da vas i pita, spontano vas ljubi… i to nedvosmisleno znači da se zaljubljuje.

Kako podiže razinu svoje prisutnosti i kako vam pridaje na važnosti, to znači da je i status vaše veze jači. Muškarci ne ulažu u žene koje ih ne zanimaju ili koje ne vide u svojoj budućnosti.

Izvor: Klix.ba