Showbiz

Kija Kockar otkriva Memi ko je njen dečko

490views

U prvoj epizodi nove sezone “Đir sa Memom” oovg petka gošća je jedna od najpoznatijih žena u regionu, Kristina Kija Kockar.

Nekadašnja stjuardesa, koja je izašla kao višestruka pobjednica jednog rijaliti šoua, danas je uspješna pjevačica čije pjesme broje milionske preglede na YouTubeu. Pažnju naroda, čija je postala miljenica, nikad nije prestala privlačiti.

Narod mi je donio pobjedu” – rekla je Kija, otkrivši da ipak nije apsolutni pobjednik te dodala da nije sve u novcu i slavi.Imala je spreman i odgovor za hejtere, koji ne mogu podnijeti njen uspjeh u muzičkim vodama.

“Znam da pjevam, za razliku od pola estrade. Nisam Adel, ali sam Džej Lo” – odvažno je poručila KijaOtkriva i šta je radila u slobodno vrijeme tokom boravka u Americi, je li kockala, ko je kriv za njen razvod od Slobodana Radanovića, šta danas kaže za Lunu Đogani i njenu porodicu.

“Svako ima svoj život, ja se trudim da moj život nije pred kamerama kao njihov – dodala je Kija”.

Sve je lakše uz muškarca, otkrila je Kija, te se nakon nekoliko vrućih pitanja raskomotila i konačno odgovorila i na ona pitanja o kojima se najviše nagađalo.U videu saznajte s kim je Kija u emotivnoj vezi, odakle je njen dečko i čime se bavi.