Showbiz

“KO JE ĐORĐE DAVID?” Darko Lazić opleo po rokeru, pa se dotakao i Barbare

191views
Pevač Darko Lazić odgovorio je kolegi Đorđu Davidu koji ga je nedavno javno prokomentarisao. Darko je izjavio da Đorđu treba malo reklame i da će mu on pomoći.
– Đorđe David, ko je to? Đorđe ili David, molim vas? (smeh) Pa, dobro, treba mu malo reklame, ako. Ja sam human čovek, pomažem – rekao je Darko, a onda prokomentarisao otkrio kako se oseća nakon raskida sa Barbarom.djordje david (20)_ok.jpg

– Ceo život me prate moje pesme, ono što otpevam posle bude. Drago mi je da Barbara radi ono što voli. Oko njene nove pesme smo zajedno radili, ostali smo u dobrim odnosima. Živeli smo godinu dana zajedno, glupo bi bilo da kažem da sad ne patim. Bolje je da ne budemo zajedno, jer ne ide. Bolje dobar razvod nego – rekao je Darko za Blic i dodao:

d31afd422c4f989d1216fbb8dd27e8c846a9f812.jpg

– Ja kad se iznerviram ja ili skinem bradu ili se ofarbam… (smeh) Što se tiče skandala nedavnog sa vožnjom, neka, idemo dalje, diže se pompa velika, sve što uradim to se napravi od muve slon. Od kolega me niko nije zvao da mi pruži podršku! Ne treba mi niko od njih. Hvala im, pokazali su sve.

Podsetimo, Đorđe David je rekao da mu je Lazića žao, ali da ne opravda kako je rekao za Grand online džukačko ponašanje.

– Meni je tog dečka sada žao. Čini mi se da je na putu bez povratka i to je tužno, sve to, jer da imam njegov glas ja bih imao pet solitera u Beogradu na vodi. Greota od Boga, taj čovek ima mnogo moćan vokal, ali ni glas nije drvo, to je nešto što se troši.

74b83c589fbe6f038bd217ee8479960f54ff48d5.jpg

Foto: Z. K. Munja/Instagram