Nightlife

KOKETOVA AUSTRALIJSKA TURNEJA

164views

Ova godina definitivno je u znaku Semira Cerića Koketa.

Nakon velikog uspjeha pjesme “Kafanica laganica”, značajanu popularnost stekao je I njegov novi ovogodišnji singl “Sve I sad”. Uspjesi se nižu jedan za drugim, a Koke i dalje nosi titulu jednog od najboljih izvođača I zabavljača u regiji. Njegove pjesme su najslušanijie u radijskom eteru.

Koke je jedan od onih rijetkih ljudi čije vas društvo ispunjava nečim, boljim I drugačijim, ljudima s aurom koji oko sebe šire pozitivnu energiju, nesebično se daju i u svakom su trenutku spremni na nove izazove I iznenađenja.

Njegove koncerte posjećuju I starije I mlađe populacije.

Energija kojom ovaj popularni Sarajlija zrači zauvijek spaja ljude, bez obzira na vjeru I naciju.

Svojoj publici se zahvaljuje onako kako godinama najbolje radi i onim što najviše voli – pjevanjem i druženjem sa njima.

Sa svojim fanovima, od 20.septembra ove godine družit će se na australskoj turneji .

Međutim, tamo ne ide sam! Koke uvijek za svoju publiku priprema I nova osvježenja. Tako ovog puta u Koketovom društvu dolazi atraktivna Slađana Mandić, karizmatična violonistkinja Lejla Piljević, jedinstveni Adnan Ado Kuka, a sve to uz pratnju Koketovog benda.

Njihova prva muzička destinacija je grad Melburn 20. I 21. Septembar,

27. 09. Koncert ce napraviti I u Brizbanu, a naredni dan 28. 09. turneju nastavlja u Sidnyeu. Nakon samo par dana pauze ova zabavna ekipa 04.oktobra. dolazi u Adelaide, a vec 05. Oktobra sviraju u Perthu.

Iako do koncerata ima nešto malo više od mjesec dana, sudeći po dosadašnjem iznimnom interesu za koncerte u sklopu ove turneje, sigurno će se tražiti mjesto više. Stoga obezbjedite vase ulaznice na vrijeme I ne propustite jedinstvene zabave koje je pripremila ova sjajna ekipa s Koketom na čelu.

Cijela ekipa uložila je veliki trud u pripreme kako bi bili što bolii, originalniji.

Izvodit će se najveći hitovi regionalne muzičke scene, te omiljene sevdalinke na koje niko ne ostaje ravnodušan.

Moramo napomenuti da prvi put u ovom sastavu dolazi I jedna od najboljih sarajevskig violonistica Lejla Piljević. S obzirom na popularnost koju je stekla svojim umijećem na violini, sigurni smo da će australsku publiku ova mlada dama ostaviti bez daha.