Nightlife

“Lapsus band” ponovo pokorio Sarajevo (FOTO)

249views
Spektakularnim koncertom pred više od dve hiljade ljudi u sarajevskom “Domu mladih” fantastični “Lapsus band” ponovio je uspeh od prošle godine i još jednom pokazao zašto nosi titulu najpopularnijeg benda u regionu.
Momci iz muzičke senzacije koji već nekoliko godina obaraju rekorde na nastupima na insistiranje publike uakazali su nastup u prestonici BiH za koji se već nedeljama tražila karta više, a pre samog događaja pred dvoranom se stvorila kolona obožavalaca duga stotinu metara. Ovoliku ljubav i poverenje Lapsusovci su opravdali izvevši svoje hitove poput “Budalo”, “Hendikepiran”, “ Lažo”, “Santa leda”, “Skote još te volim” i mnogih drugih pesama koje su publiku bacile u delirijum.
  • Svaki put je izazov nastupiti u Domu mladih jer je ovo kultno mesto ali i uvek je sarajevska publika ta koja daje specifičnu emociju i atmosferu, i zato smo se potrudili da svi pamte ovaj naš koncert kao što ga mi sigurno nikada nećemo zaboraviti- rekao je frontmen benda Emir Aličković koji će sa kolegama ovih dana imati još mnogo posla jer ih osim unapred rasprodane jesenje turneje čeka i snimanje spota za pesmu “Žena mojih snova”.

1 Comment

Comments are closed.