Paparazzo

Lazukić: ”Rekli su mi da ću hodati bos po trnju, ali sam samo htio Natašu”

2.1kviews
Još uvijek zakonit suprug Nataše Bekvalac, Luka Lazukić, gostovao je jučer na TV Happy kako bi javnosti dao svoju verziju nemilog događaja koji se desio u noći između petka na subotu. Naime, Lazukić je navodno prebio Bekvalčevu jer ga je u ljubomori fizički napala.

– Bio sam u gradu to veče, došao sam sam u dnevnu sobu upalio TV i poslije zaspao. Ne znam kada je Nataša došla, jer je i ona bila u gradu, bila je u studiju. U jednom trenutku me je probudila, u želji da nastane svađa. Ja zaista ne znam o kakvim porukama se radi. Ona me je napala, sklonio sam je od sebe, ona me je opet napala, ja sam je odugrnuo na krevet. Potom je ona izašla iz stana a ja sam ostao unutra. Poslije se vratila u stan. Beba je sve vrijeme bila sa dadiljom – , ispričao je Luka protiv koga je podnijeta krivična prijava za porodično nasilje.

Prema njegovim riječima ujutru je ustao, popio kafu, poljubio Natašu i bebu i rekao da ide kod roditelja.

– Tamo sam došao da bih kćerku iz prvog braka odveo na salaš. Tamo sam saznao za ovo. Bio sam u dnevnoj sobi sa kćerkom i roditeljima i javlja mi drug telefonom i kaže mi – Šta ovo pišu o tebi? Mislio sam da su opet neke paparaco slike. Tada mi je on rekao da pišu kako sam pretukao Natašu. Bio sam šokiran – , rekao je Lazukić.

On kaže da je Nataša sačekala da on izađe iz kuće kako bi “napravila cijelu ovu hajku”.

– Za neki novi novac, za nekog novog Luku, za neku novu pjesmu… Ovo je PR. Ja sam samo jedan u nizu. ‘Ajde da ne pričamo šta se ranije dešavalo… To se kaže – Luka ljubavi ti nemaš više para, otpjevao si svoje … a ne ovako. Ali sve je ovo škola – , ispričao je Lazukić.

Kako kaže njemu su ljudi govorili da će hodati bos po trnju.

– Ali mene njena prošlost nije zanimala. Imao sam hiljadu i jednu informaciju. Moji prijatelji su svi htjeli da mi otvore oči, ali znate da je ljubav slijepa. Mene je zanimala samo Nataša – , ispričao je on.

Ističe da je podnio zahtjev za razvod i da će tražiti starateljstvo nad jednomjesečnom Katjom.

– Nataša i ja se nismo čuli. Imam zabrana prilaska od 30 dana. A možete slobodno da mi zabranite doživotno da joj prilazim. –

Lazukić kaže da su Nataša i on živjeli bajku.

– Natašu sam obožavao. Prestao sam da je volim kada sam shvatio da je spremna na ovo. Ova ljubav se prodala za novac. Inače, ja ne dugujem nikome pare. Nisam pozajmljivao pare od nekih kriminalaca koji sada navodno jure Natašu zbog duga – , dodao je.

On je ponovio da su problemi počeli kad se završio njihov medeni mjesec i kada joj je on rekao “da malo racionalnije pogledaju na troškove.”

– Bilo je novca ali ne za hirove, za histerije, za putovanja, za neka ulaganja… I dok je bilo para, bilo je i ljubavi. Meni nije žao ni jednog potrešenog dinara za nju, mene i našu bebu. Pare za sređivanje salaša i stana sam dao ja, imam i dokaze za to. Ja sam platio i svadbu – , naveo je IT stručnjak.

O modricama na Natašinom tijelu koje se vide na fotografijama koje su mediji objavili Lazukić kaže da o tome treba pitati nju.

– Za modrice morate da pitate Natašu. To nek utvrde sudski vještaci. Želio bih da ja budem posljednja žrtva obmane. Da sam pretukao suprugu ja ne bih bio pušten. Policija je prema meni bila krajnje korektna. Poslije saslušanja sam potpisao izjavu u kojoj stoji ovo što sam vam rekao – , ispričao je Lazukić.

Na pitanje kako komentariše to što je Aca Lukas tražio da se utvrdi u čemu je razlika između njih dvojice, s obzirom da je, kako Lukas navodi on morao da ili prizna krivicu ili ode u pritvor 30 dana, Lazukić kaže:

– Lukasa ne znam. On je očigledno zadržan sa razlogom – .

Ispričao je da ga je tog dana zvala i bivša supruga.

– Bivša supruga zna da ja nisam nasilnik. Zvala me je jer se uplašila za dijete. – 

O odnosu koji je imao sa Natašinom kćerkom Hanom iz prvog braka Lazukić kaže:

– Natašinom djetetu sam rekao – Ne mogu da ti budem otac ali mogu da te volim kao da si moje dijete. Nataša s druge strane nije sa mojim djetetom ostvarila tu neku energiju, ali ne mogu da kažem da je bila loša prema njoj – .

Lazukić i Bekvalčeva su se upoznali na Ibizi 2011. godine. Ponovo su se sreli prošle godine, ubrzo vjenčali i postali roditelji, piše CdM.