Showbiz

LJUBAV SE RODILA IZ PRIJATELJSTVA: Zvezda Granda otkrila da je sa koleginicom u vezi!

824views
Finalisti prošlogodišnje sezone Zvezda Granda Bojanu Pavloviću na ljubavnom planu cvetaju ruže, a mladi pevač pohvalio nam se da već neko vreme uživa u vezi. 
Bojan nam je otkrio da je njegova sadašnja devojka zapravo njegova dugogodišnja prijateljica mlada Splićana Nikolina Pelaić koja je takođe pevačica.
– Ta ljubav traje već 6 godina, obnovili smo je… Duga je to priča, mogao bi se film napraviti. Praktično smo stalno zajedno, malo ona kod mene, malo ja kod nje – ispričao je Bojan i otkrio da bi uskoro moglo da dođe i do zajedničkog dueta: – Mogao bi se uskoro desiti duet, ali radim i na drugim pesmama. 279012353_1170123777096371_263112531276017379_n.jpg

Podsetimo, Bojan je nedavno spakovao kofere i otputovao u Split, i ispričao je kako su se on i Nikolina upoznali.

– Nas dvoje smo se upoznali dok sam se takmičio u “Pinkovim zvezdicama”. Sećam se da sam u takmičenju pevao “Cezaricu” od Olivera Dragojevića i ona je to čula, jako joj se dopalo i kontaktirala me je preko društvenih mreža. Tako smo zapravo počeli da komuniciramo, a ubrzo i da se družimo. Posle je iz tog prijateljstva nastala i saradnja, snimili su duetsku pesmu koju je napisao njen otac, inače Ernast Pelaić, čovek koji je napravio mnoge zvezde pa i Jelenu Rozgu i Severinu – ispričao je Bojan za Grand. Online.

Iako su mnogi mislili da je njegova prva u karijeri “Naslednik” koju je nedavno snimio za Grand, zapravo prvu numeru 2017. godine snimio je baš sa Nikolinom i nosi naziv “Bez tebe”.

Bojan je tada ispričao da mu je mlada Splićanka bila velika podrška kako u dečijem takmičenju, tako i kada je odlučio da se prijavi za “Zvezde Granda”.

– Od samog početka me je bodrila i stvarno mi je bila velika podrška kroz celo takmičenje. S obzirom da se i ona vrlo profesionalno bavi muzikom, a i sličnih smo godina, slušao sam svaki savet koji mi je davala pred nastup i mislim da ću to činiti uvek- rekao je mladi Kragujevčanin tada i dodao da mu je drago što je u ovo današnje, kako kaže, ludo vreme i uprkos brojnim preprekama i retkim viđanjima, uspeo da sačuva prijateljstvo.

277076878_1004794413464475_5903461670405682687_n.jpg

Iz Splita je poneo najlepše uspomene jer su se svi potrudili da do toga dođe. Vreme je provodio obilazeći znamenitosti Dalmacije, u krugu Nikolininih prijatelja i porodice za koju ističe da je prava domaćinska.

– Njena majka je odlična domaćica i kad me neko pita kako sam se proveo kažem da sam samo jeo (smeh). Pravila mi je sirnicu, pa savršene fritule, kako oni zovu njoke i to je nešto najlepše što sam probao ikada. Preoduševljen sam njihovom kuhinjom, a posebno kulinarskom umeću i specijalitetima Nikolinine majke. Imao sam priliku da prošetam Splitom, da u februaru “skvasim noge” u moru (smeh) i ono najvažnije, imao priliku da zapevam u Vestibulu – mestu gde se najbolje peva – otkrio je Pavlović.

Foto: Instagram