Naime, Luna i njen suprug Marko snimali su porodično okupljanje povodom proslave rođendana, međutim ništa im nije išlo po planu zbog čega se Đoganijeva požalila fanovima.

– Sada idemo po tatu Gagija! Svi smo raspoloženi i spremni smo za dobar provod. Hteli smo da ga iznenadimo za rođendan, ali on nas je provalio tako da je iznenađenje propalo! Odmah mi je reko „Idemo na kabare“, a ja sam mu odgovorila da ne znam o čemu priča. Ne vredi, ne može da se sakrije ništa od njega! Izgleda kao da je pao s Marsa, a on sve čuje i vidi, opasan je- istakla je Luna, a potom dodala da tu nije bio kraj iznenađenjima, ali onim neprijatnim.

– Jako sam se iznervirala, koliko god da se trudim da sve bude kako treba, ne vredi! Tri stajlinga sam promenila za večeras. Pripremila sam dva, pa ako mi se prvi ne sviđa, imam drugi. Međutim, prvi mi je mali, a kada sam obukla drugi, pukao je na leđima! I onda sam obukla haljinu, iako nisam htela – požalila se fanovima, ali priznala da je uprkos svemu provod bio i više nego dobar.

Podsetimo, Nedavno je Luna nakon plastične operacije grudi i povećanja usana, uradila još jednu intervenciju kojom se pohvalila i svojim pratiocima na Instagramu.

.Naime, ona je uradila botoks kako bi osvežila svoj lice, što je pokazala u jednom videu i naišla na lavinu pozitivnih reakcija.