Paparazzo

Maja Marijana otkrila koliko se ugojila: “Rekla sam sebi sram te bilo”

40views
Pevačica Maja Marijana otkrila je da se u poslednje vreme drastično ugojila, te da je nabacila čak 10 kilograma viška, međutim kako leto tek ide pevačica je rešila da liniju što pre dovede u red.

– Svako jutro ustanem, obrnem neki krug pešaka, pošto nam je ovaj nerad svima doneo jednu lepu kilažu. Sad moram da se navikavam na štikle, na neku malo užu garderobu. Ide lepo vreme, pa sa sebe moram da poskidam sve te ogrtače i opasače i da vidim gde sam i onda kad sam videla da sam u višku jedno 10 kg, rekla sam sebi: Marijana sram te bilo. Baš sam danas išla peške, brzo hodanje je u pitanju i razmišljam šta mi žene sve treba da radimo da bismo održale tu liniju… Kriva je moda, nismo mi, šta nama fali… Brzo hodanje, imam bajs u kući, pa vozim. Uglavnom sam navikla na taj bajs, pa ga i ne primećujem, samo ga pomeram, ali nekad i vozim – našalila se Maja i dodala:

– Moraš da koriguješ ishranu, pa da ideš na masaže… Ja volim slatko, nemam meru, baš me sramota… Sve volim od latkiša samo ne volim čokoladu sa jagodom i jogurtom. 

Foto: Instagram

Leave a Response