Showbiz

MAKEDONKA IVONA PROMENILA LIČNI OPIS: Bivša zvezda “Granda” smršala preko 50 kilograma, njena transformacija izuva iz cipela

22views
Brojni talentovani pevači okušali su svoju sreću u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”. Neki su kroz pomenuti muzički šou program ispunili svoje snove i napravili ozbiljne karijere, dok se većina pozdravila uz “Više sreće drugi put”.
Jedna od nekadašnjih takmičarki je Ivona Jovanović, poznatija kao Ivona JO, koja nije imala sreće u takmičenju, ali zato je na makedonskom tržištu za kratko vreme napravila pravi bum. Doduše, ako uzmemo u obzir njen fizički izgled danas u odnosu na period dok se takmičila, ne bi je prepoznala ni majka. Čak je i Saša Popović kritikovao da mora da skine kilograme prvo radi zdravlja, a potom i zbog javne scene.
Naime, pevačica je zahvaljujući operaciji želuca smršala preko 50 kilograma, što je totalno promenilo njen lični opis. Moderna i obučena po poslednjoj modi jedna je od najtraženijih mladih pevačica na makedonskom tržištu, a dokaz su brojni nastupi koji su popunjeni do poslednjeg mesta.
S druge strane, Ivona ozbiljno ulaže u svoju karijeru, pa ni ne pita za cenu kada bira svoje saradnike. Rešila je da se oproba na srpskom tržištu, pa će početkom juna objaviti i svoju prvu pesmu “Bukvalno”. Tema spota je prilično uzbudljiva, dok kadrovi opisuju tekst numere.
Foto: Bad Steff Stefan Sokolovski