Nightlife

Marinko Rokvić i njegov sin Marko oduševili publiku studija N BHRT-a

971views
Poznati  pjevač narodne muzike Marinko Rokvić sa svojim sinom Markom nastupio je pred mnogobrojnom publikom u studiju N BHRT-a.

Marinko Rokvić izveo je svoje najveće hitove, a publika je mogla da uživa u poznatim pjesmama u nastupu koji je trajao oko 90 minuta. Koncert je otvoren pjesmom “Jedina moja”.

Marinko Rokvić je nastupio uz pratnju orkestra Muzičke produkcije BHRT-a i ženskog gudačkog orkestra, koji su dali dodatni doprinos sjajnoj atmosferi. Publika je pjevala uglas dobro poznate hitove, kao što su “Snegovi beli opet veju “, “Potražit ću oči nešto zelenije”, “Svađalice moja mala”, “Da volim drugu ne mogu”…

Najmlađi pjevač iz porodice Rokvić, Marko, sa ocem je izveo popularnu pjesmu “Stara staza”, a zatim je samostalnim izvedbama pjesmama, kao što su “Med i slatko grožđe” i “Tamo negde daleko” oduševio sarajevsku publiku.

Iz Muzičke produkcije BHRT-a najavljuju koncert popularne grupe “Zabranjeno pušenje”, koji će biti održan u četvrtak 12.04.2018. u 20h. Lokacija je zgrada BHRT-a, Muzička produkcija. Ulaz je besplatan uz obaveznu rezervaciju putem telefona 033/ 408-025 ili na e-mail adresu [email protected]