Miloš je otvorio dušu i istakao kako gleda na sukob svoga sina i svoje koleginice, koji je nastao, navodno jer je izneo neke neistine o njoj i njenoj porodici.

-To je totalna neistina, ona to izmišlja. Mene je pratila nacija kroz moje učešće u jednom drugom rijalitiju, preživeo sam što živ čovek ne bi preživeo, ni jednu psovku ni uvredu nisam ja uzvratio a kamoli ja, kao ja rekao. Po kojem osnovu ja da pominjem nečiju decu, to je van svake pameti – rekao je Bojanić za Grand.

Iako Zorica ne prestaje da napada sina Miloša Bojanića, dok se on junački drži i jedino što je imao da kaže pevačici, da kada izađe, da sve to reši napolju sa njegovim ocem.

-To je Zorica Marković, ona može da priča šta god hoće, i da ima bilo kakav članak i da je vezan za bilo koga, ja uvek stojim iza svojih reči, svidelo se to bilo kome ili ne. Ona samo ne može da priča i da spominje svoju decu, jer je to jako neljudski i jako nisko i jako kvarno, stvarno ne znam kako to da nazovem, ja to ne bi nikada u životu. Nisam napadao najveće protivnike, niti uzvraćao psovkama niti vređao, videla je cela nacija. Ne razumem zašto to radi i pominje svoju decu, ako sam ja u nekom članku potkačio Zoricu Marković, odnosno njene neke negativne relacije i ponašanje, neka čuva članke, ali ona nema ništa sa mojim detetom- istakao je Miloš.

Kada smo ga pitali da li će se suočiti sa Zoricom i rešiti nesuglasice, odgovorio je:

-Ne pada mi napamet da sa Zoricom Marković razgovaram i pregovaram. Dok sam ja bio u rijalitiju mene je ta ista osoba komentarisala negativno. Kada sam izašao ja sam čuo šta je pričala o meni, i ja nisam reagovao na to. I kada su me zvali novinari rekao sam da neću da komentarišem Zoricu i njena mišljenja o mom ponašanju u rijalitiju, jer na to ima pravo. U sledećoj sezoni ona je bila učesnik, i ja sam bio gost i kada sam ušao svima sam se javio, nju sam ignorisao, ni ruku joj nisam pružio, samo sam prošao pored nje.

A na to koliko dugo traje njihov sukob, pevač je rekao:

-Ja Zoricu nisam čuo ni video 11 godina, dok je ona bila u rijalitiju, i kada sam ja bio gost u toj sezoni, to je bio samo odgovor na njeno negativno komentarisanje mene, i to je sve što postoji između Miloša Bojanića i Zorice Marković. U pitanju je ta neka njena sujeta i upitanju je taj njen poraz koji je doživela, jer sam je ja kao njen kolega pred kamerama ignorisao i nisam želeo da joj pružim ruku. To je moje pravo jer sam se osećao tako u tom momentu, jer ona mene nije trebala negativno da komentariše. Mi nikada nismo imali neke svađe ili sukobe, dosta smo radili zajedno, išli po Evropi, a zašto je ona sebi dala za pravo da me komentariše u negativnom smislu nije mi jasno.

Kako reaguje na to što Zorica napada stalno njegovog sina Mikicu, imao je interesantan odgovor:

-Smejem se, smejem se na njene komentare, to govori o njoj, ako bih gledao kao rijaliti igrač, meni se to dopada, jer ona od Mikice pravi žrtvu, a to je dobro za njega. On je isti kao njegov tata, istu dušu ima, lepo vaspitan, niko neće doživeti da će moj sin nekoga da psuje i da vređa, on će konstruktivno da odgovara i on će konstruktivno da učestvuje tamo kao što sam učinio ja. Mnogo sam ponosan na njega i biću do kraja života, on je divan momak, muž, sin, otac i drug, voli ga ceo grad.

Na komentar njegovog drugog sina Baneta Bojanića, da ne prepoznaje svoga brata kako je smiren, Miloš je istakao da je svog sina dobro pripremio za rijaliti.

-Bane nije upoznat sa time, kako sam ja Mikici dao uputstva, da prvih mesec i po dana, snima situaciju, da sačeka da se neke stvari iskristališu, da novinari isteraju sve, ono što imaju da izvuku iz tih učesnika, ali dosta njih su nepoznati pa nema puno materijala, ali svejedno, da se pokažu i da padnu maske, da se ljudi otvore, i da na osnovu tih njegovih posmatranja zauzme određeni stav i da onda ulazi u komunikaciju i da komentariše kada ima materijala, a ne da lupetara samo da bi bio u kadru i da iz čista mira nekoga napada ili da radi nešto nepromišljeno. Rekao sam mu, ti budi ti, on je izuzetno duhovit, kada se on bude otvorio biće to jako interesantno. Ništa manje neće biti interesantniji od svoga oca– zaključio je Bojanić.