Paparazzo

Mevlida Družić teško optužuje Aneli – Koristila je opijate dok je čuvala Noru

289views

Željeli oni to ili ne, roditelji rijaliti učesnika često bivaju pod lupom medija, pa je na svoj red došla i Mevlida Durdžić, Asminova majka, a nesuđena svekrva zadrugarke Aneli Ahmić koja o njoj nije imala lijepe riječi.

admiral casino

 

Da li ste ikada sanjali da će vas snajka na nacionalnoj televizji blatiti?

Melvida DurdžićMELVIDA DURDŽIĆ

– Da je spremna tako nešto da uradi smo očekivali jer je ona par mjeseci prije rijalitija tako i prenosila na Instagramu i u svojim lajv prenosima – počinje Mevlida razgovor za Blic

 

Kako ste reagovali kada ste saznali čime se sve bavila?

– Onog momenta kad samo saznali čime se ona bavila, ne samo moj supruga i ja, već cijela porodica se distancirala od nje. Moja porodica i ja ne želimo da sa takvim osobama budemo bliski. Čak ni moj Asmin nije znao kada je upoznao, to sve smo sasvim slučaajno saznali kad je otišla na svoj neki duži odmor, ja sam otišla u stan taj da počistim i našla sam papire.

 

Je l’ Aneli jedina koja je došla u vaš dom? Je l’ bilo prije nje neke, koja je bila zrela da je Asmin oženi?

Melvida DurdžićMELVIDA DURDŽIĆ

– Te djevojke na jedno veče, ako su postojale, vjerovatno jesu, svakako ja za njih znala nisam. To su njegove intimne stvari, Aneli kad je ostala trudna mi smo prihvatili to, radovali smo se tom djetetu. Sve je bilo u redu, nismo tada znali kakva je ona zapravo. Prema svim djevojkama smo se odnosili kao da je buduća partnerka našeg sina, sa poštovanjem. Da je on bio spreman, oženio bi on nju i tada.

 

Da li ste se ikad pitali odakle njoj pare za skupu odeću i plastične operacije?

– Mi smo znali da ona nije iz bogate porodice. Nije mi to bilo bitno, svašta je ona pričala. Kao i svake žene kad sjednu za sto normalno da komentarišu. Pitala sam je da l’ zna da razvija pitu, kao i svaku ženu što bih pitala, to je sasvim normalno. Priče o kuhanju. Ona tada nije umjela ništa. Dok je bila trudna ja sam njoj ispunjavala želju, kad god je rekla da joj se nešto jede, ja bih uvek spremila.

 

Kakvu je to dramu pravila na vjenčanju vašeg mlađeg sina Suda? Vaš suprug je to pomenuo, pa ako možete malo detaljnije?

– Ona se tada već bila porodila, Nora je tada imala šest mjeseci. Poslije toga nismo u dobrim odnosima sa njom zbog situacije koja se dogodila sa kćerkom u Bosni, potukle su se. Bila je prisutna na vjenčanju Asminovog mlađeg brata, na tom vjenčanju je ponovo došlo do sukoba i onda je Asmin uhvatio za ruku i odveo kući, haos je napravila. Bila je samo na vjenčanju, ali ne i na svadbi.

Aneli Ahmić (Foto: Screenshot TV Pink)ANELI AHMIĆ (FOTO: SCREENSHOT TV PINK)

Kako su se slagale Aneli i vaša druga snajka po sinu Suadu?

– Slagale su se one dobro sve do momenta kada nije isplivalo čime se Aneli bavila, cijela porodica se distancirala.

 

Da li biste uzeli Noru kod sebe da je odgajate? Mislite da je ona bila sretna sa svojom majkom?

– Uvijek kada dođe kod nas mi ojsetimo da njoj fali pažnja i ljubav, to sa Aneli nije imala. Da joj tablet ili telefon i ona se zanima. Uvijek smo se mi sa njom zabavljali, moj muž, njena tetka, njena djeca, nikad ne gleda u telefon. To što je nama mala Nora ljubila ruke i noge, sigurno nije vidjela kod Aneli, ona je na taj način pokazivala svoju ljubav prema nama. Noru bih uzela kod sebe da brinem o njoj, kada bi ne daj Bože ostala bez roditelja.

 

Vaš muž je rekao da ste se raspitivali oko crne magije, brinuli ste da je mu nešto bačeno?

– Vjerujem samo u Boga, to je sve što ću reći, a da je vezano za to.

 

Vjerujete li Aneli u priču da vaš sin iznajmljuje automobile, vara ljude za novac, da uopšte ne zarađuje toliko?

Aneli Ahmić (Foto: Screenshot TV Pink)

Ja svoje dijete poznajem duže nego Aneli, ne moram njoj ništa da vjerujem.

Znali ste da je Stanija Asminova djevojka?

– Nije nas nikada pitao šta mi o njoj mislimo. Znali smo kada je stupio u vezu sa njom, tada je rekao cijeloj porodici. Svi smo bili na njegovoj strani, prihvatili. Ako on voli osobu sa kojom je i mi smo onda sretni.

 

Kakvo ćete mišljenje imati o Staniji ako i ona ne umije da kuha ili se sazna nešto loše iz njene prošlosti?

– Njena prošlost je njena prošlost, to nema nikakav uticaj na naš odnos sa njom. Njeno domaćinstvo je njeno domaćinstvo, neće biti sa mnom, nego sa njim. Prošlost Aneli je još i uvijek njena sadašnjost. Postoje papiri gdje piše da koristi narkotike, to je sadašnjost.

 

Sumnjate li da je koristila nedozvoljene supstance dok je čuvala Noru?

Melvida DurdžićMELVIDA DURDŽIĆ

– Ne sumnjam, znam da jeste koristila. Javili smo Asminu, on je to rješavao. Ona mu je čak i glavu razvalila kad joj je to branio.

 

Zamjerate li Asminu kao sinu koji je vezom sa Aneli i sada sa Stanijom stavio lupu na vašu porodicu?

– Zadnje u životu što mi je trebalo je ovo, da sam u medijima i da moram da se oglašavam. Nije mi drago da se cijela naša porodica ovako ispituje. Sva okolina je na našoj strani, imamo podršku – zaključila je Asminova majka za Blic.

Učešće bivše nesuđene snajke u ”Eliti” Mevlida Durdžić nije htjela komentarisati, a cio razgovor sa njom poslušajte u video ispod teksta: