Paparazzo

Milica Todorović poslala snažnu poruku

212views

Pjevačica Milica Todorović dane u karantinu provodi u krugu svoje porodice. Ona je poznata je po tome da na društvenim mrežama često ističe prave vrijednosti u životu koje treba njegovati, tako je bilo i ovaj put, a dotakla se trenutne situacije sa korona virusom.

Foto: Instagram

Naime, Milica je naišla na jedan tekst i odlučila da ga podijeli na svom Instagram profilu sa svojim pratiocima, a očigledno se složila sa svime što je navedeno.

– Fascinantno je kako se planeta samoreguliše. Kako priroda počinje da diše, kada je bila zatrovana. Kako se ispostavlja da je crna rasa daleko otpornija na virus od bijele, a tolike godine je bila ugnjetavana od “superiornije” bijele. Kako su žene otpornije od muškaraca, a godinama u nazad su im oduzimana životna prava, bez suvišnog feminizma. Kako su najmodernije i najbogatije države najviše pogođene. Planeta vraća balans. Uviđate li da je sve jedno? Imate li sada vremena? Fali čovjek jedino svjesno biće da sve to vidi i uvaži – pisalo je u tekstu koji je Milica podijelila.