Showbiz

MILIONSKI PREGLEDI, POBEDE, I SUZE (VIDEO)

Portal Grand.Online, kao i  Jutjub kanal već godinama unazad donose vam aktuelnosti iz sveta šou biznisa, muzičke novitete, ali i brojne priloge o pevačima, dešavanjima, kao i takmičarima vaših omiljenih muzičkih emisija “Zvezde Granda” i “Nikad nije kasno”.

Budući da smo sumirali utiske iz prethodne godine, vreme je da se podestimo i najgledanijih snimaka koji su obeležili godinu iza nas.U 2021. godini oprostili smo se od mnogih velikana sa naše javne scene, a sahrana Milutina Mrkonjića izazvala je veliku pažnju javnosti.

Na četvrtom mestu našao se Pobednički koncert Mahira Mulalića, pobednika prethodne sezone “Zvezda Granda” u njegovom rodnom mestu Gračanica.
Slavu preko noći u prethodnoj godini doživeo je i Isak Šabanović, a poseta njegovom njegovom domu broji preko 700 hiljada pregleda.
Da su “Zvezde Granda” najgledaniji muzički šou u regionu govori i činjenica da je proglašenje pobednika Mahira Mulalića zauzelo visoko drugo mesto na našoj listi.
Preko milion pregleda i prvo mesto drži Dragan Stojković Bosanac koji je ukrao šou kada je zasvirao harmonuku u bekstejdžu najpopularnijeg muzičkog takmičenja.
Pored ovih, jedni od najgledanijih priloga bile su i posete domovima prošlogodišnjih učesnika, kao što su Zorja Pajić, Aldin Avdijaj i mnogi drugi. Takođe, veliku pažnju javnosti izazvala je i najava nove sezone “Zvezda Granda” kada se žiriju priključila Ceca Ražnatović.
Izvor: Grand online