Paparazzo

Mirza Delić spojio posao i zadovoljstvo u Americi

Mirza Delić, jedan od finalista posljednje sezone Zvezde Granda, trenutno je na velikoj američkoj turneji u okviru koje je do sad održao nekoliko velikih koncerata. Popularni pjevač nedavno je predstavio novi singl ”Ti moraš da me čekaš”, koji je za njega uradio legendarni Muharem Serbezovski, i koji je za kratko vrijeme postigao veliki uspjeh. Nakon toga Mirza se uputio preko okeana, na veliku američku turneju u okviru koje je imao devet uspješnih nastupa.

Delić je na turneju krenuo sa “Papilon bendom” i do sada je održao koncerte Hartfordu, Njujorku, Kentakiju, Atalanti, Sent Luisu i Des Moinesu gdje je oborio rekorde posjećenosti. Svim ljubiteljima dobre pjesme Mirza je priuštio muzičke noći za pamćenje, a posebno treba izdvojiti koncert u Des Moinesu, u Šeraton Vest hotelu, koji je održao 9. marta i koji je za sve dame bio najbolji poklon povodom Dana žena.

Zvezda Granda i momci iz benda su u pauzama obilazili znamenitnosti gradova svih gradova u Americi i iskusili čari noćnog života metropola.

Poslušajte njegov novi singl koji je izazvao odlične rekacije u Americi:

Izvor:Grand online