Showbiz

Mladi pjevač prodrmao estradu neobičnom pjesmom, sada je ostvario veliki uspjeh i u sportu, a ono što je otkrio o sebi mnoge će ostaviti bez teksta

288views
Mladi pjevač Ivan Mitrović Mitra prije nekoliko mjeseci objavio je pjesmu “Milano”, kojom je osvojio srca mnogih slušalaca, a naročito slušateljki.
Ovu modernu pjesmu, za koju je napravljen i atraktivan spot, snimio je u saradnji sa poznatim harmonikašem Aleksandrom Sofronijevićem i njegovom izdavačkom kućom AS STUDIOTON, a nedano je ponovo izazvao pažnju javnosti, i sportskim uspjehom.
Naime, Mitra se godinama uspješno bavi stonim tenisom, a nedavno je ovaj rođeni Lazarevčanin, igrajući za AS Šabac, doprinio da se ovaj klub plasira u prvu ligu.
S obzirom na to da paralelno gradi i muzičku i sportsku karijeru, pitali smo Mitru šta je isplativije i na šta će se više fokusirati u narednom periodu, a on nas je iznenadio otkrićem da se bavi još jednim poslom.
“Stoni tenis u Srbiji nije dovoljno plaćen da bi moglo da se živi od toga, ali s obzirom na to da sam u sport ušao iz ljubavi, novac mi nije prioritet već trofeji, dostignuća i uticaj na druge ljude da se bave sportom.
Što se tiče muzičke karijere, fokusiran sam na to da kreiram par svojih autorskih pjesama, da pokušam da stvorim na svoj način moderan zvuk bez vulgarnosti i uvredljivih tekstova, koji će prije svega širiti pozitivnu energiju.
Imao sam već nakon pjesme ‘Milano’ par ponuda, konkretno iz Njemačke, za nastupe po klubovima ali sam odbio jer želim još da radim, napredujem i posvetim se maksimalno svojim pjesmama, a sve ostalo će doći kad procijenim da je pravo vrijeme.
Svaki svoj dan pažljivo organizujem, radim u Elektroprivredi Srbije, čim dođem sa posla idem na trening dva sata, zatim odvojim vrijeme za porodicu i prijatelje i pred spavanje smišljam tekstove, melodije i često zaspim uz muziku radeći, tako da sam za sada zadovoljan kako postižem sve to”, rekao nam je Mitra, čija je pjesma “Milano”, koju možete poslušati, pobrala mnoge pozitivne komentare.


FOTO: Stefan Jovanović – Rich Vision