Nightlife

“Moderna bajka” Jelene Govedarice!

1.16Kviews

U Beogradu je održana premijera predstave “Moderna bajka” u kojoj glavne uloge igraju Jelena Govedarica, Sanja Maletić, Saša Pantić, Nenad Škundrić i brojni drugi. Na satiričan način predstavljeni muško ženski odnosi nekada i sada.

4.jpgU ulogama kuma pojavljuju se i MIrjana Milosavljević i Aleksandra Tadić Cipka koje su karijeru počele kao Zvezde Granda, a sada su se okušale i kao glumice na daskama koje život znače. U vreme kada je teško zasmejati i zabaviti ljude, Jelena Govedarica i Saša Pantić, zasmejali su publiku do suza, a glumački debi imala je i Sanja Maletić koja je pobrala sve simpatije publike. Među poznatima se pojavljuju i TV lica Ivana Đorđević, vodiltejka Grand televizije, Tea Momčilović, Srđan Zelenbaba Zele, Ljilja Stanišić, ali i brojni drugi koje je publika na sceni sa oduševljenjem prihvatila.3.jpg

Narator programa bila je Violeta Dimitrić, a na sceni su se nosili modeli Marije Vitez, Milva i kreacije Vladimira De Krupskog. Beograđani su ispratili glumce uz ovacije i gromoglasan aplauz.