Showbiz

Nadičin “Šapat vetrova” produvao muzičku scenu

255views

Deset godina karijere i skoro tri godina rada na pesmama Nadice Ademov kulminirali su spektakularnom promocijom na kojoj je predstavila album “Šapat vetrova”.

admiral casino


U klubu “Topčiderac” mlada zvezda okupila je kolege, saradnike, porodicu i prijatelje i premijerno su mogli da čuju 12 novih pesama. Da nije žalila novac kada je posao u pitanju Nadica je pokazala i tako što je za svaku snimila visokobudžetni spot.

– Izuzetno sam uzbuđena i srećna što je ovaj projekat u koji smo uložili mnogo ljubavi, vremena i kreativnosti konačno ugledao svetlost dana. Hvala svima koji su mi tokom ovih deset godina pomogli da stignem ovde, a najviše hvala publici, ovo je moj način da im se odužim za podršku. Sve pesme mogu se čuti na mom zvaničnom jutjub kanalu i presrećna sam zbog prvih reakcija koje sam dobila– rekla je vidno uzbuđena Nadica koja je blistala u raskošnoj srebrnoj haljini, a njeno obraćanje pozdravili su gromoglasnim aplauzom Zorica Brunclik, Zlata Petrović, Ilda Šaulić, Sanja Vučić, Aleksandra Mladenović, Vanja Mijatović, Milica Jokić i Luka Dačić, Dragan Brajović Braja, Bane Opačić, Milan Miletić i mnogi drugi koji su došli da joj pruže podršku.

Po završetku zvaničnog dela, Nadica se družila sa gostima i brojnim predstavnicima medija, koji su uživali u piću u restoranu “Topčiderac” koji ja specijalno zbog nje bio dekorisan cvećem i svećama a najupečatljiviji element bila su dva velika slova sa njenim inicijalima, ukrašena hiljadama crvenih ruža.

Foto: Privatna arhiva/M.M.