Showbiz

Narod je OBOŽAVA, a o njenom privatnom životu se malo zna- ĆANA OTKRILA zašto krije muža i sina

100views

Ona važi za ženu iz naroda, i tokom svoje višedecenijske karijere može da kaže da nije bila učesnica nijednog skandala, a privatan život nikada nije eksponirala i o njemu se uvek malo znalo.

cana (1).JPG

Stanojka Bodiroža Ćana nije poput većine svojih koleginica sa estrade koje su dale porodičan život sedmoj sili na tacni, i u intervjuu za Grand.Online otkriva zbog čega ne prikazuje supruga Relju i sina Luku- Muž ne voli da se pojavljuje, a ni sin. On meni kaže ”To je tvoj posao, ti treba da budeš prisutna. Tako da generalno izbegava sva mesta gde se nešto dešava i gde ima mnogo novinara i fotografa. Ja to poštujem i ne insistiram– rekla je Ćana.

– Jedino ako je u pitanju baš neka posebna prilika pa ajde da čovek ispoštuje. To je moj posao i ne vidim zašto bi moja porodica trebalo da bude uključena u to. Mislim da bi im samo predstavljalo teret i da bi razmišljali da li su uradili nešto što kako ne treba- dodala je ona.

cana (4).JPG

Smatra da svako treba da izabere hoće li prikazati publici i druge segmente svog života i ne smatra da je njen stav ispravan ili da neko treba da ga sledi- Ja tako mislim, a ono što mislim ja i radim- nasmejano je rekla Ćana.

Izvor: Grand online