Paparazzo

NE MOŽE DA GOVORI: Ovako izgleda Luna Đogani nakon estetske intervencije (VIDEO)

74views
Estetske korekcije uzele su maha poslednjih godina, a mali je broj dama sa javne scene koje nisu podlegle ovom trendu i makar minimalno korigovale nešto na sebi.

Nakon plastične operacije grudi i povećanja usana, Luna Đogani, uradila je još jednu intervenciju kojom se pohvalila i svojim pratiocima na Instagramu.

299296738_7790290251046403_1986957877827280129_n.jpg

.Naime, ona je uradila botoks kako bi osvežila svoj lice, što je pokazala u jednom videu na kome pleše uz popularnu pesmu, koji je izazvao veliki broj podeljenih komentara.

“Je l’ se to meni čini ili se njoj lice ne pomera uopšte?!”, “Meni je ovo preterano, prvo usta, pa grudi, pa nos, pa botoks, šta je sledeće?”, “Lepša mi je bila u skroz prirodnoj varijanti, ali poštujem njen izbor da radi šta želi i svako bi trebalo”, “Ja ne vidim nikakvu razliku, lepa ranije, lepa sad”, samo su neka od istaknutih mišljenja ispod ove objave.

Podsetimo, Luna Đogani je nedavno operisala promenu na dojci i sada se dobro oseća. Kako je sama priznaje, sam Bog ju je pogledao, pa je na vreme otišla na pregled.

Foto: Instagram