Showbiz

NE MOŽE EMOTIVNIJE: Duško Kuliš novu pesmu posvetio jednom gradu, fanovi oduševljeni (VIDEO)

305views
Veliki šarmer i boem, vlasnik brojnih hitova i kako publika voli da kaže poslednji romantik, Duško Kuliš, ponovo je iznenadio mnogobrojne fanove i to novim muzičkim projektom koji je posvetio jednom od najlepših i najatraktivnijih gradova u Bosni i Hercegovini.
dusko kulis.jpgNjegov novi singl posvećen je Mostaru, jednom od turistički najpopularnijig gradova na Neretvi za koji je dao lični pečat, budući da je emotivne stihove napisao sam, isto kao i muziku, dok je za aranžman imao pomoć Antonia Zadra.

– Jedino se Mostar voli iskreno i čisto – naglasio je pevač u opisu nove pesme koja je probudila emocije kod publike.

“Jedini pevač čije pesme prepevam, onako, sebi za dušu”, “Ko je samo jednom prohodao Mostarom, taj može razumeti ovo o čemu Duško peva”, “Predivno”, “Bravo, Duško, lepa pesma za lepi Mostar”, neki su od komentara oduševljene publike na pesmu koja će, sigurni smo, i vas dirnuti pravo u dušu.

Uživajte!

Duško je nedavno za Grand Online da je na početku karijere imao priliku da uči od Tome Zdravkovića, zato je danas spreman da pomogne svakom mladom pevaču.

– Vrlo rado ću im pokazati ono što znam i pokušaću da pomognem svakome u kome prepoznam talenat do one mere da vidim da tu negde za nekih 20 ili 30 godina će da postoji novi Duško. Danas je muzika kao miris u autu, dok miriše sedam dana je u redu, a onda ide u zaborav, a zapravo nije to tako. Kada imate dobru pesmu nije bitno da li ste se počešljali na levu ili desnu stranu- istakao je Kuliš.

Foto: Instagram