Showbiz

Neda Ukraden objavila novi spot na svoj jubilarni rođendan! (VIDEO)

751views
ZA JUBILEJ – PRAVA LJUBAV!
Danas, na jubilarni 70ti rođendan, pop diva Neda Ukraden objavljuje spot za numeru ”ZA PRAVU LJUBAV” koju je uradila u saradnji sa talentovanim i popularnim slovenačkim autorskim timom pod imenom Raay music a sjajan tekst je uradio Neno Ninčević.IMG-20200815-WA0004.jpg

 Spot smo,zahvaljujuci ljubaznosti opštine i Turističke organizacije Veliko Gradište, snimali u prelepom ambijentu tvrđave RAM na Dunavu. Video je i ovog puta uradio Vedad Jašarević. Pesma je široka, lepa ljubavna priča, u mediteranskom pop maniru kakvi su bili mnogi moji hitovi iz 80-tih.

IMG-20200815-WA0008.jpg

Datum objavjlivanja nije slučajan, a pevačica je rođendan dočekala sa svojim najmilijima jutros u Lepetanima – Pesma se baš lepo slaze sa mojim rođendanskim raspoloženjem, koje je zaista ispunjeno pravom ljubavi. Iako sam planirala da svoj jubilarni rođendan proslavim sa širim krugom prijatelja i naravno u krugu porodice, zbog cele epidemiolođke situacije biće to u krugu mojih najmilijih kćerke, zeta i troje unuka koji su moj najveći poklon i radost za moj rođendan- ispričala je Neda.

IMG-20200815-WA0006.jpg

Da mi je neko rekao kad sam počinjala karijeru da cu dočekati ove godine, u zdravlju, dobroj kondiciji i jos nastupati, rekla bih da je to nemoguće. Ali evo, ja sam najbolji demant te zablude o mladosti i starosti kao i dokaz činjenice da ako imas dobre temelje, odgoj, samosvest i energiju, kao i ljubav porodice, nikakve prepreke, nedace, nesreče i problemi ne moraju biti razlog da se odustane od života, od rada i ljubavi. Zato, za pravu ljubav, živim život ispunjen na najlepši mogući način– rekla je pevačica.

Foto: Privatna arhiva Nede Ukraden