Showbiz

NEKA MNOGO BITNA: Prva knjiga voditeljice Ivane Đorđević podigla ogromnu prašinu za samo 24 sata!

2.41Kviews

Dugogodišnja TV voditeljica i urednica portala Grand.Online, Ivana Đorđević, objavila je svoju prvu knjigu. Na šaljiv i provokativan način, Ivana se u novoj knjizi satirično poigrava sa muško-ženskim odnosima i pojavama koje se dešavaju na tim relacijama.

U redovima recenzenata Ivanine knjige “Neka mnogo bitna” nalaze se Vanja Bulić, Vesna Dedić, psiholog Vanja Bokun Popović, TV autori Jasmina Stefanović i Mili Čolić. I svi se slažu u jednom, da je jedna ovakva knjiga bila potrebna regionu Balkana, ako ništa a ono bar da nas sve zajedno – nasmeje duhovitim dosetkama Ivane Đorđević.

“Kada sam od izdavača dobila knjigu u ruke, vrisnula sam od sreće! U neko doba setih se da biu tu baštu valjalo još koji put doći, pa se stišah. Malo je reći da sam presrećna! Drago mi je što će ovi redovi pozitivno uticati na ljude i što će im promeniti ako ništa – barem pogled na svet. Jer u ljubavnim relacijama uvek svi učimo iz početka, i stvari nikako ne treba shvatati fatalno, već prihvatati ono što ne možemo da menjamo, kao i sve u životu uostalom” – rekla nam je Ivana Đorđević koja se šali i na svoj račun.

Naziv knjige je provokativno iritantan, ali to je naziv jedne od priča u knjizi. Kada je pročitate, shvatićete zašto je “neka mnogo bitna” reagovala upravo ovom sintagmom.

Online prodaja je uveliko počela i knjigu možete poručiti putem linka OVDE!