Showbiz

Nevres Hadžić se vratio staroj ljubavi: “Seća me na mladost”

30views
Od malena je voleo konje, budući da ih imao u detinjstvu, a strast prema ovim plemenitim životinjama Nevres Hadžić preneo je i na ćerku Elmu. Zato je porodica pobednika “Nikad nije kasno” tokom celog leta posećivala za njih magično mesto “Ranch” koje se nalazi između Pelagićeva i Gradačca kako bi uživali u jahanju.elma.jpg

Nevres je nedavno posetio ergelu, a fotografijama sa jahanja pohvalio se na društvenim mrežama.

“Moj konj se zove Lisa, a ustvari je jako mirna i pitoma kobila. Jahati ove najplemenitije životinje je stvarno divno, još divnije s obzirom da sam u mladosti imao konje. Jako sam vezan za njih, te me podsete na moju mladost i odrastanje sa braćom i roditeljima kada smo se svi brinuli o konjima. Sada sam tu ljubav preneo i na moju Elmu. I ona već ima svog favorita Lakija na ovome divnom mestu”, priča Nevres i dodaje da ovaj ranč ima 15 konja različitog uzrasta, te da često sa porodicom dolazi samo da ih gleda.

nervres 2.jpg

“Dolazimo ovde jer uživamo u prirodi i dobrom društvu. Osoblje se uvek dobro pobrine da se gosti osećaju ugodno i fino. Gazda Zijad Mešanović nas uvek dočeka raširenih ruku i uz kafu dobrodošlice i neka domaća jela”, dodao je pobednik “Nikad nije kasno”.

nevres.jpg

nevres 3.jpg

nevres 1.jpg

Izvor: Grand.Online

Leave a Response