Nightlife

NI KORONA VIRUS IM NE MOŽE NIŠTA Ludnica na nastupu Jane i Haka (VIDEO)

559views
Iako među ljudima vlada panika zbog Korona virusa, te se mnogi koncerti i događaji otkazuju, Jana i Hako Šljivar pokazali su da nema mesta panici i u prepunoj dvorani u Iverdonu priredili neverovatan muzički spektakl. Ovaj dvojac uspeo je da obori rekord, jer je više od hiljadu ljudi došlo na njihov nastup, iako je kapacitet hale mnogo manji.

jako i jana.png

Pevači su nadmašili sva očekivanja, a njihov nastup trajao je duže nego inače, jer je publika od samog starta bila u odličnom raspoloženju, te se žurka nastavila do ranih jutranjih časova.

Pevač je za Grand. Online izjavio da je prezadovoljan nastupom i energijom koja je vladala u subotu u Iverdonu u Švajcarskoj, kao i da ih je gazda kluba već rezervisao za sledeći nastup.

Pogledajte kakvu atmosferu su napravili!

Inače, ovaj dvojac snimio je i duet pod nazivom “Nemoguće je postalo moguće”, a Hako ne krije da uveliko radi i na novim pesmama.

“Jednu od novih pesama napisao je čuveni hitmejker Dragan Brajović Braja, a uskoro se očekuje i snimanje spota pod rediteljskom palicom Gorana Šljivića”, rekao je Hako.

jana i hako.jpg