Tako su i pesmu „Grad bez ljudi“ autori Miloš Roganović i Filip Miletić, poznatiji kao „Aspirinci“, pre 11 godina napisali za Svetlanu Cecu Ražnatović, sumirajući u njoj njen život, a inspiraciju su pronašli u njenom svojevremenom boravku u zatvoru.

Ipak, ovu pesmu Severina Vučković je od njih zahtevala da kupi, čim ju je čula. Bila je oduševljena, a i reklo bi se da nije pogrešila pošto je ona za kratko vreme postala hit.

– Filip Miletić koji je u to vreme sa Milošem Roganovićem pravio hitove pustio je Severini demo verziju „Grad bez ljudi“ kako bi se pohvalio pesmom koji su napravili za Cecu. Nakon što je poslušala Seve je odlepila i rekla Filipu da ne pita koliko košta i da je spremna da plati duplo više od Cece samo da je ona otpeva – govori dobro obavešten izvor i dodaje.

– Uprkos tome što joj je Filip rekao da je pesma rađena po Cecinom životu i da su u njoj opisani dani u kojima je bila u zatvoru dok su joj deca napolju bila sama, te da reči nemaju nikakve veze sa njom, Severina nije odustajala i istog dana je došla u Beograd kako bi je snimila – završava priču izvor za Telegraf.