Showbiz

Nije ušao u finale ZVEZDA GRANDA, ali se nije ni ZAUSTAVIO (VIDEO)

189views

Evo kakvo iznenađenje je priredio ovogodišnji takmičar

Marka Petkovića upoznali smo kao takmičara ovogodišnje sezone “Zvezda Granda” koji je svojim nastupima pomerao granice i trudio se da osim pevački i vizuelno napreduje. Tokom čitavog serijala imao je ekipu muzičkih i modnih stručnjaka oko sebe i podršku mentora Đorđa Davida da hitro korača ka vrhu.

Ipak, to u najgledanijem takmičenju nije uspeo, ali mu je ono otvorilo mnoga vrata. Jedno od njih je saradnja sa najvećom izdavačkom kućom “Grand” za koju je juče objavio svoj prvenac.

marko petkovic.png

Pesma “Neće me” veliko je iznenađenje za sve ljubitelje njegovog glasa i pravo osveženje u moru nekvalitetne muzike koja se danas servira.

Da nije poklekao trendovima i da mu je kvalitet bio prioritet govori i to što je za svoj prvenac angažovao ekipu hitmejkera. Jelena Urošević potpisuje se kao autor muzike i teksta, dok je aranžman uradio Aleksandar Sofronijević u čijem studiju je i produciran Markov novi singl.

Marko.png

Za pesmu je urađen i spot u kome se prepliću prelepi kadrovi grada, polja lavande i prirode, a koji potpisuje Dejan Milićević.

Uživajte!

Foto: Printscreen YT

1 Comment

Comments are closed.