Showbiz

“NIKADA TI NEĆU ZABORAVITI…”: Rada Manojlović otkrila kako joj je Jelena Karleuša pomogla i JAVNO joj se ZAHVALILA (FOTO)

88views
Pevačica Rada Manojlović i pop diva Jelena Karleuša srele su se na jednom gradskom događaju, a njihove zajedničke fotografije sa proslave Rada je objavila na svom Instagram nalogu. Zvezda Granda je želela da se zahvali Jeleni na podršci koju joj je diva uvek pružala i ispod slika sa Jelenom napisala šta zaista misli o starijoj koleginici.

“Znate šta, o njoj može mnogo toga da se kaže i da se priča do prekosutra o njenim vrlinama, humanosti, požrtvovanosti i drugim dobrim delima, ali znate da su moja uža specijalnost narodne izreke i umotvorine. Tako da ću Jecu pokušati da opišem jednom, ali vrednom, koja mi je u ove jutarnje sate pala na pamet: “Ko te ne zna, skupo bi te platio, ali ko te zna, nikada te ne bi prodao.” Hvala ti kao i uvek za sve. Zato što si uvek čovek prema meni, zato što me uvek dočekas širokog i otvorenog srca i daš pravi savet. Nikada ti neću zaboraviti prve reči u avionu posle mog skorašnjeg incidenta, kada sam bila uplašena kako će sve to odjeknuti i šta ću reci novinarima kada sletim, imala si reči utehe: “Glavu gore, nije to nikakva sramota, to ti je samo nova lekcija i iskustvo”. Mislim šta reći posle svega, zaista mi je to mnogo značilo, u trenutku me smirilo i dobila sam dodatnu snagu, tako da, nikad niko kao ona”, napisala je Rada.

1 Comment

Comments are closed.