Ali umesto velikih hitova narodne muzike, ovog puta obradila je tradicionalnu vranjansku numeru pod nazivom „Ljiljana kucka“, a u skladu sa kaverom obukla je jelek.

Ovaj kaver naišao je opšte iznenađenje njenih fanova koji su je u takmičenju „Nikad nije kasno“ upoznali kao pevačicu koja maestralnu izvodi popularnu narodnu i folk muziku.

„Bravo Mima, nešto zanimljivo, nešto staro, da vratimo naša najlepša vremena“, „Objasnila“, „Svaka čast na izboru pesme“, „I ovo ti leži savršeno“, samo su neki od komentara na kaver koji je snimila sa Nenadom Župcem, a koji možete da poslušate u nastavku.

Podsetimo, Mima je nedavnoizjavila da ne planira da se zaustavi. Protekle nedelje snimila je dva spota, a za Grand podelila je utiske sa seta.

-Snimanje je bilo prenaporno, trajalo je punih dvanaest satiPrvih sat vremena snimanja sam provela na snegu i to u salonkama, smrzla sam se ali nije mi žao. Znam da će spot da bude fantastičan, jer je i sama pesma odlična nešto poput Silvane, Inače, spot sam radila sa mojim divnim kolegama iz Vrnjačke banje, želela sam da im se bar na neki način odužim što su u najtežim trenucima bili uz mene– ispričala je Mima koja je za potrebe spota prvi put u životu obukla venčanicu, iako u svojoj biografiji ima dva propala braka.

-Zvanično samo prvi put sam potpisala papire, ali svadbu sa običajima i samo veselje nikad nisam pravila. Trideset godina pevam na svadbama, a na svojoj nikad nisam bila. Šta ti je život…Od uzbuđenja sam zaboravila da stavim belu tokicu na glavu. Osećaj je bio jeziv, tužan, nekako i bolan, ali ja ne dam da se to vidi, nikad javno ne pokazujem svoja loša osćanja. U isto vreme bio je i čudan i bajkovit osećaj obući venčanicu – priznala je pevačica u intervjuu koji možete da pročitate OVDE!

Foto Milan Slijepčević