Paparazzo

Nives počastila fanove seksi fotkom, fanovi joj poručili: “Pazi da ne nazebeš”

78views
Hrvatska pevačica Nives Celzijus počastila je svoje pratioce na Instagramu seksi fotografijom na kojoj pozira samo u dukserici. Ona je iz kućnog karantina poručila da je srećna što je konačno sa svojima i što ne mora da se sređuje, mada je priznala da je za potrebe slikanja nabacila šnalice kako bi zablistala. Ipak, niko nije obratio pažnju na detalj u kosi, već na njene seksi noge. 

nives.png

– Srećna sam što sam oprala kosu. Srećna sam što sam imala gde oprati kosu. Srećna sam što iz udobnosti svog kauča mogu blejati u TV. Srećna sam što su moji voljeni uz mene i mogu ih zagrliti u svakom trenutku i još uvek mi to dopuštaju. Srećna sam i što se ne moram sređivati neko vreme. Nabacila sam šnačice, čisto da bar nešto zablista pri susretu s ogledalom – napisala je Nives u opisu fotografije koja je raspalila maštu njenih pratioca.

I dok su joj jedni poručili da ima jako lepe noge, drugi su se pitali da li ima gaćice, a tu je i brižni komentar jednog obožavaoca koji joj je poručio da pokrije noge da ne nazebe.