Zanimljivosti

Nova era portretne fotografije garantuje spoj umjetnosti i tehnologije – Iskažite emocije u svakom kadru: HONOR 200 Pro

177views

Da li ste ikada zamišljali da ćete uz pomoć mobilnog telefona moći da kreirate prava remek-djela? Mnogi nisu, ali je razvoj tehnologije dodatno osvijetlio viziju velikih kompanija, da je čovjek u središtu svega. Među njima se izdvaja kompanija HONOR, koja je sa lansiranjem nove HONOR 200 serije omogućila svakome da otkrije čari portretne fotografije. U urbanom haosu gdje se moda, umjetnost i tehnologija susreću, novi uređaj donosi sve što vam treba da ostavite svoj trag.

Sigurni smo da ste nekada, gledajući editorijale svjetski poznatih magazina, poželjeli da produkujete slične fotografije. Sa ovim uređajem je i to moguće. Gdje su reči, tu su i djela, pa se funkcije nove HONOR 200 serije jasno vide kroz rezultate posljednjeg photoshooting-a sa HONOR 200 Pro uređajem. Kadrovi puni boja ne samo da prikazuju trenutke, već pričaju različite priče.

Senzori visoke rezolucije omogućavaju snimanje kristalno čistih slika, dok AI tehnologija donosi živopisne boje i zapanjujuće kontraste. Na taj način, svaka fotografija postaje umjetničko djelo. Sve ovo čini novi uređaj digitalnom paletom, obzirom na to da omogućava svakome da eksperimentiše sa svjetlom, bojama i teksturom.

 

Dizajniran da odgovara svakom urbanom kreativcu

Sa sofisticiranim dizajnom i vrhunskim performansama, ovaj uređaj je spreman da prati korisnika kroz sve izazove dana. Brz procesor i dugotrajna baterija omogućavaju produktivnost tokom cijelog dana, dok ekran visokog kvaliteta prikazuje fotografije u najboljem svjetlu.

 

Svestranost uređaja koji staje u džep

Da bi se pravile vrhunske fotografije, više nije neophodna samo skupa i kabasta oprema jer sada sve opcije postoje u uređaju koji staje u džep. HONOR, brend orijentisan ka čovjeku, nudi tehnologiju koja osnažuje sve korisnike da stvaraju i izražavaju se bez ograničenja.

Umjetnost i emocije u svakom kadru

Kreiranje zapanjujućeg fine art portreta zahtijeva potpuno drugačiji pristup u odnosu na tradicionalnu portretnu fotografiju – potrebno je mnogo kreativnosti i razumijevanja kompozicije, tehnika kadriranja i osvjetljenja kako bi se stvorilo nešto jedinstveno i umjetničko. Ukoliko želite da uđete u sferu portretne fotografije, HONOR 200 Pro je pravi izbor. Ovaj uređaj omogućava ovladavanje umjetnošću fine art portretne fotografije, koja se fokusira na stvaranje umjetničkih i vizuelno atraktivnih slika ljudi.

Za razliku od tradicionalne portretne fotografije koja ima za cilj da model izgleda najbolje i prikaže njegovu ličnost, fine art portretna fotografija daje prednost emociji, priči ili ideji koju fotograf želi da prikaže. Sa HONOR 200 Pro uređajem, model često ustupa mjesto emocijama, pričama ili idejama, omogućavajući izražavanje kreativnosti na potpuno novi način.

Iskoristite momenat u kom se brišu granice između umjetnosti i tehnologije i mogućnost da svaki trenutak pretvorite u vrhunsku fotografiju. Na ovaj način oslobađate svoju kreativnost, istražujete svijet oko sebe, a inspirišete i druge. Ovo je prilika da se kreira, izražava i ostavi trag. Pridružite se novoj eri mobilne fotografije i doživite umjetnost na sasvim drugačiji način.

 

O HONOR-u

 

HONOR je vodeći svjetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svijet za sve i da se zahvaljujući svojim inovacijama pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom svijeta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više. Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Takođe, ovi uređaji su inovativni, premijum, pouzdani i korisnicima olakšavaju svakodnevicu.

 

 

Za više informacija, posjetite HONOR na internetu na http://www.hihonor.com ili nas pratite na:

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorglobal/

http://www.youtube.com/c/HonorOfficial