Paparazzo

NOVA LJUBAV: Smuvali se Gute Marinković i Elena Milenkovska (FOTO)

353views
Posle završenog takmičenja “Zvezde Granda” učesnici su nastavili druženje i postali veoma dobri prijatelji, a između Aleksandra Gutea Marinkovića i Elene Milenkovske rodila se ljubav. Šarmantni pevač koji je imao veliku armiju navijača u popularnom muzičkom šou programu jednom fotografijom na svom Instagram profilu otkrio je kakve emocije ga vezuju za lepoticu iz Makedonije. 

Gute i Elena veoma su se zbližili ove sezone jer su bili kod iste mentorke Ane Bekute tako da su se viđali i na časovima pevanja. Posle finala sa svojim kolegama otputovali su na nekoliko dana u Makedoniju gde su obišli Skoplje i boravili na Ohridskom jezeru. Fotografije Nevene Stojanović otkrivaju koliko su Gute i Elena bliski kao i da je sad već očigledno da ljubav cveta.

Iako je rođena u Skoplju Elena će sad mnogo više vremena provoditi u Beogradu kako zbog svog dečka tako i zbog svoje muzičke karijere.

View this post on Instagram

Zauvek najbolji prijatelji ❤

A post shared by gute_ fan_page (@gute_fan_page) on

Talentovana pevačica pokušala je da sakrije od javnosti da se zaljubila i vešto je objavljivala solo fotografije na svojim profilima. Međutim, Gute izgleda nije odoleo i otkrio da su zajedno.