Showbiz

Novi spot Charter benda “U srcu ću te nositi”

48views

Novu 2021. godinu počinjemo sa još jednom lepom premijerom spota grupe “Charter“ za pesmu “U srcu ću te nositi“.

Na “CITY RECORDS” Youtube kanalu postavljen je video za numeru koju autorski potpisuje Divna Milovanović a bend predstavlja u novom i modernom svetlu sa tekstom i ritmom koji će se prvenstveno dopasti mlađim generacijama, ali ni oni stariji, koji već godinama prate njihov rad, neće ostati imuni na kvalitet interpretacije kao i same pesme.

Kao i za većinu prethodnih spotova scenario je osmislio Miki, pevač grupe, ali u ovom slučaju bend prvi put sarađuje sa Bojanom Stevanovićem kome prepušta da vizuelno uobliči celu priču.

Poseban šarm video klipu daju poznata violinistkinja Sanja Stojanović poznata i kao “Golden noise“, te fitnes instruktor Nemanja Armuš, kao i Ivona Tomić koja se sjajno snašla u ulozi fotografkinje.

Dinamični i brzi kadrovi lako će uvući gledaoce u ovaj mali trominutni film u kojem će prepoznati svima poznatu ljubavnu priču.

“Očekujemo da šira javnost vrlo brzo zavoli ovu pesmu,kao što je i nas osvojila na prvo slušanje, i nadamo se da ćemo uskoro imati prilike da je sviramo uživo i pevamo zajedno sa našom publikom“ rekli su nam članovi grupe dok su čitali prve pristigle komentare na društvenim mrežama.

1 Comment

Comments are closed.